Emlékeztető: Lúzer töritanár, King, Mentalista, Döglött akták

 
Beküldte: tess 2013 August 27, 18:00-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma 20:00-kor az HBO Comedy műsorán: Bad Education – pilot
Ma 21:05-kor az m1 műsorán: King – 2. évad premier
Ma 21:10-kor az RTL Klub műsorán: The Mentalist – 5. évad premier 
Ma 22:10-kor az RTL Klub műsorán: Cold Case – 7. évad premier 

Egyre inkább érződik, hogy itt az ősz és ezáltal a fall season a hazai csatornákon is érezteti hatását. Jó példa erre a mai este, ugyanis ha Random Trip helyett otthonülős, kanapén fetrengős sorozatozást tervezünk, akkor máris orvosoljuk a problémát.

Sorrendben elsőként érkezik az HBO Comedy műsorára a Bad Education című brit komédia, ami pont egy éve debütált a BBC3 műsorán. A hazai cím, vagyis a Lúzer töritanár roppant árulkodó, bár hozzáteszem, nem árt, ha az ember vevő a szigetországi humorra. Az 1. évad mindössze 6 részes, de szeptember 3-án már érkezik a folytatás, igaz az még nem idehaza.

Az este hátralevő része viszont már a folytatásoké. Az m1 belekezd a kanadai procedural üdvöske King 2. évadába, ami ráadásul egyben az utolsó is. A rajongók szerencséjére a 2. évad 21 részes lesz, szóval egy ideig még lesz mit nézni, ha már a kanadai ShowCase a borzasztó nézettség miatt nem rendelte be a 3. évadot.

Az RTL-re menetrendszerűen érkezik a The Mentalist 5. évadja, ami jelzem roppant unalmas lesz. Red John mondhatni említés szinten fordul csak elő, míg a procedural vonal egyszerűen unott és fantáziátlan. Sajnos ebből is van még elfekvőben lemaradásom, de nem hiszem, hogy az a pár rész drasztikusan javítana majd az összképen.

No és persze érkezik a Cold Case záró évada, vagyis egy újabb klasszikus lesz kiégetve a hazai képernyőkön is.


free web stats