Kaszált kapott a The Glades

 
Beküldte: Kanyecc 2013 August 31, 0:02-kor a(z) Canceled/Ended: 2012/13 témába.

Reggel megvolt a jó hír, estére maradt a lehangoló. Az A&E úgy döntött, hogy a negyedik évaddal befejezi a The Glades pályafutását. Ennyi, nincs több, elkaszálja. Sajnos, de legalább egy minőségi drámát tudhatunk magunk mögött, ami nagyon hiányzik a magyar tévék kínálatából, mert az A&E színvonalát messze felülmúlta.

Emlékszem 2010-ben, amikor először megpillantottam teljesen el voltam kápráztatva. Jó lett, nincs mese. A kábeles adó saját árnyékából bújt ki, hiszen az első drámasorozat ez volt. Lényegében neki köszönhető, hogy a reality és egyéb alműfaja háttérbe szorult náluk. Most pedig ott tartunk, hogy van egy Longmire, mint veterán; egy feltörekvő Bates Motel, ami megint csak minőségi; és ne feledjük el a 2014-ben érkező Those Who Kill-t se, ami szintén az ígéretes részleget erősíti.

A 3. évad eléggé ingázott, alá kell írnom, hiszen a 3.26 milliós kezdést leharcolta 3 rész alatt 2.31 millióra, de aztán elkezdett talpra állni. Végül járt 3.41 millión is a 4×13-as epizódjánál, de a végelszámolásnál mindössze 2.59 millió néző maradt átlagban, ami az előzőhöz képest – 3.01 millió – visszaesés.

Kifáradt volna tényleg a dráma? – de ez annyira nem is érdekel, inkább az, hogy mikor eszmél fel az egyik magyar adó és vásárolja meg, mert tényleg elférne a főműsoridőben? Simán hoz egy CSI színvonalat.


free web stats