Jön a Haven képregény is

 
Beküldte: tess 2013 September 7, 14:18-kor a(z) képregény témába.

Éreztem én, hogy kell az a képregényes kategória, ugyanis nagyon úgy fest, hogy szép lassan begyűrűzik a sorozatos világba is a képregény, mint másodlagos platform.  Olyannyira igaz ez a megállapítás, hogy már a kevésbé népszerű/ismert (értsd nem fanfavorit) sorozatok is kapnak ilyen kikacsintást. A hullám legutóbbi áldozata pedig nem más, mint a SyFy mérsékelten sikeres Stephen King adaptációja a Haven.

A 16 oldalas mini képregény Haven: After The Storm címmel 100 000 példányban kerül a nagyérdemű elé a sorozat 3. évados DVD/Blu-ray mellékleteként. A sztori közvetlenül a 3. évad fináléja után játszódik, így amolyan átkötő szerepet tölt majd be a szeptember 13-án startoló 4. évaddal. A meteoreső következményeit a sorozat egyik írója Nick Parker jegyzi, míg a rajzokat és a képi világot Steve Ellis szállítja.

A 4. évad az előzetes hírek alapján 6 hónappal a meteoreső után játszódik és várhatóan flashback betétekkel töltik majd ki a készítők a hiányzó történéseket. Itt jegyezném meg, hogy hazai viszonylatban a 3. évad is lassan véget ér, szóval viszonylag könnyedén szintre lehet kerülni a sorozattal.

No és így a végére adott a kérdés: Vajon, ha sikeres lesz a Haven próbálkozása, akkor a többi SyFy sorozat is kaphat hasonszőrű próbálkozást? A Defiance mondjuk adja magát, bár ahogy hallom a franchise igen csak haldokló félben van. A 2. évad adott ugye, de a játék fejlesztésével már leálltak.


free web stats