Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 26, 12:36-kor a(z) Hírek témába.

  • Tegnap már nem volt sok kedvünk megírni a külföldi heti adagot, de sok mindenről így sem maradtatok le. A UNIVERSAL HD csatorna pár újabb sorozattal bekeményített, kíváncsi lennék milyen nézettsége van, az OXYGEN-ről búcsúzik Captured első-, az E!-ről Keeping up with the Kardashians második-, illetve a VH-1 műsoráról a Viva Hollywood! első évadja.
  • Már kijött a Dexter harmadik évadjának plakátja, az első Teaser-je. Most a napi ponton a castingok vannak. Egyelőre még nem tudni neveket, viszont annyit igen, hogy hat új arccal fog bővülni a szerepgárda. Ez magában rejt három rendőrt + egyiknek a feleségét, egy japán ügynököt és egy fekete zenész hosszabb feltűnését.
  • LoL. (Ma sem hagyjuk ki.) Egy újabb regényből készül sorozat, még hozzá a Perry Moore-féle Hero-ból, aminek főszereplője egy melegszuperhős. A „könyv” egyébként tavaly ősszel jelent meg az USA-ban.
  • Nem tudom hányotoknak tűnt fel, de beléptünk a nyári punnyadás/kábeldömping időszakában. Sorozatokból persze nem lesz hiányunk. A júniusi felhozatalról már beszámoltam, hamarosan jön a júliusi, remélhetőleg még ma délután.
  • Ha netán volna olyan olvasónk, aki nem szeret várakozni, az beleolvashat az ER első három részének spoileres felvezetőibe. (Klikk ide.)
  • Röpke magyar hír következne. Múlt pénteken búcsúzott a Vacsoracsata. Visszatérése legközelebb szeptemberre tehető, de az sem biztos, hogy vissza hozza az RTL Klub. Ez alatt az estére berakott Hal a tortán szinte szárnyra kapott, mivel sikerült az elmúlt hetekben pár alkalommal megverni a Barátok Köztöt, ami tényleg nagyfalat, már ha azt vesszük figyelembe, mennyire erős nézőszáma volt utóbbinak az elmúlt években. (Természetesen, a TV2 elégedett döntésével.) (Kritikáim róluk.)

free web stats