Így lő egy Guru aka Kékpróba a sajtósoknak

 
Beküldte: FERCSA 2013 September 17, 17:32-kor a(z) Elvagyunk témába.

A múlthéten tartott egy sajtótájékoztatót a Universal Channel, melyben a Kékpróba(Rookie Blue) negyedik évadját promózta. Az esemény különlegessége, hogy nem egy belvárosi, svédasztalos reggeli mellett üdvözölt minket Nagy Sanyi, hanem Budapest határától nem messze, a Budakeszi Lőtéren. A csatorna hangja mellett csatlakozott hozzánk a két főszereplő magyar hangja is, Bogdányi Titanilla és Minárovits Péter. Pétert a fiatalabb olvasók Spongyabobként ismerhetik.

Alex elmélyedve mondandójában

Mit is lehet csinálni egy lőtéren? Hát lőni! Kisebb eligazítás után megtekinthettünk egy teljes asztalnyi arzenált és a kiválasztott finomságokat, amikkel a későbbiekben közelebbről is megismerkedhettünk. Kezdésnek egy osztrák Glock-17-est vettünk szemügyre, ami úgy viselkedett a kézben, mint egy kezes bárány. Lővések nagy része a testközépre és egy a két szem közé, szegény fickónak -a kifeszített papíron- nem sok esélye maradt. Aztán jött egy igazi nagyágyú kézi fegyver: egy Desert Eagle, amivel a The Rock típusú izomagyú rosszfiúk rohangálnak. Ehez be kellett rendesen támasztani, mert olyat rúgott, hogy rossz volt nézni a koleginák kezében. Ezt a kört két fejlővéssel abszolváltam, meglepetésemre nem lett rossz. Végül egy Remington Shotgunnal lövöltüztünk igazi filmbeillő mozgásokkal, mint Swárczi a Terminátorban; persze aki bevállalta. Pozitívuma, hogy nagyon pontos, csak úgy röpködtek a 9-10 pontos lövések.

Van itt minden.. Péter ijedtében dobott is egy hátast :-D

Kisebb pihenő és pár szendvics elfogyasztása után folytattuk. Teli pocakkal neki indultunk szép narancssárga agyaggalambokra lövöldözni, ami messze nem hasonlít egy galambra, de ez részlet kérdés. A lényeg, hogy le kellett vadászni! Végül eljött az utolsó kör egy német Heckler & Koch SL8-as személyében, ez ís egy súlyossabb darab, mint kiderült. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy elsőként sikerült a kezembe kaparintani, mivel utánam Flanker kollégánál megadta magát a kicsike. A többiek innentől egy 30-06-os Blaser vadászpuskával folytatták. Erről annyit érdemes tudni, hogy iszonyat nagyot durran és a könnyű mivoltából rúg is rendesen, volt ám ijedezés.

Befejezésképp azt kell mondanom, hogy támogatom, ahogy megprobálják feldobni a szürke sajtótájékoztatókat. Az ötletet, hogy összegyurják úgymond egy csapatépítőprogram keretében az mindenképp üdvözölendő a Universal Channelnél is. Ó és a lényeg, ma este Kékpróba 4.évad premier.


free web stats