Heti adag, kábel adag

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 26, 23:19-kor a(z) Heti adag témába.

A mai napon sok mindenről nem fogok beszámolni. Az országos csatornákon minden folytatódik, ahol abba maradt új résszel, illetve néhol ismétlésekkel. Hangolódjuk át a kábeles részlegre, hiszen ott van a nagyobb élet. Itt az élő példa a nyár megérkezésére.

A sort elsőként a The Andromeda Strain-nel kezdeném meg. Egy hónappal ezelőtt debütált a minisorozat Ausztráliában. Mennyire volt felkapott azt nem tudom megmondani, de mindenesetre megmozgatta a sci-fi rajongóit, hiszen egy feldolgozásról van szó. Az eredeti verzió, ami történetesen film volt, a ’70-es években került megrendezésre Robert Wise vezetésével. a 2008-as két másfélórás epizód már csak a történetben maradt a régi, mivel ezt már a Mikael Salomon rendezte, akinek volt köze az ABC Family-s Fallen-höz, a TNT-s The Company-hez vagy éppen az USA NETWORK-ös Over There-hez. Írók sora között Micheal Crichton (ER) és Robert Schenkkan (The Pacific). Ígéretes mit ne mondjak. Az előzetesét délután folyamán már posztoltam. Tessék meglesni.

Volna még pár sorozat, amikről csak futólag szólnék pár szót. Az E! műsorára megérkezik a Denise Richards: It’s Complicated és a Living Lohan első évadja, továbbá búcsúzik az ABC Family-ről a WildFire negyedik, illetve az MTV-ről a The Paper első évadja.


free web stats