Upfronts 2008/09 – FOX, sitcomok amit nem rendeltek be

 
Beküldte: tess 2008 May 28, 17:59-kor a(z) Upfront 2007: FOX témába.

Pár napja megvolt ugye az NBC be nem rendelt sorozatainak a kivesézése, szóval most jöjjön a FOX. Mint ahogy az Upfronts alatt is mondottam itt is egy az egyben a Buzz érvényesült, d azért itt is van pár olyan sorozat, amit érdemes sajnálni. lássuk hát, miről maradunk le 2008/09-ben!

SITCOM:

  • Boldly Going Nowhere: Egy high-concept egykamerás sitcomról lenne szó, ami egy intergalaktikus űrhajó mindennapjairól szól. A kreatori székben Adam Stein (Damages), Charlie Day és  Glenn Howerton (It1s Always Sunny in Phiadelphia). Mid-season sorozat lett volna, 5 scriptet rendeltek be belőle összesen.
  • Outnumbered: Szintén egy egykamerás sitcom, egy higgadt családról, amolyan Curb Your Enthusiasm stílusban Malcolm in the Middle szerű dialógusokkal. Egyébként meg remake-ről van szó ismét az angoloktól. A creatori székben az eredeti széria készítői, vagyis Andy Hamilton és Guy Jenkin ül, míg a pilotot Bryan Gordon (Curb Your Enthusiasm) rendezte. Fall Season sorozat lett volna.
  • The Pitts: Animációs sorozat egy rövid életű 2003-as FOX sorozatról, ami egy szerencsétlen családról szól.  Mike Scully és Julie Thacker-Scully (Simpsons, Everybody Loves Raymond) jegyezte a sorozatot. Kezdeti státuszban végezte.
  • Spaced: Egykamerás sitcom egy fiatal kamu házaspárról, akik kérót akarnak bérelni. Adam Barr (Will and Grace) csücsült a creatori székben, míg a produkció felett McG bábáskodott. A rendező pedig Charles Stone volt. A szereplők közt Federico Dordei, Josh Lawson és Yara Martinez (Vanished) szerepelt. 
  • Starting Under: Többkamerás sitcom egy elvált emberről, aki a fiával kezdi újra az életét. A producerek közt Bernie Mac domborított, míg a creator Bruce Helford (George Lopez) volt. A szereplők közt Andrea Parker (Less than Perfect) és persze Bernie Mac domborított.

free web stats