Plakátba zárva: The Originals

 
Beküldte: tess 2013 September 29, 14:38-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Már számos előző post kapcsán értekeztem róla, hogy a The Originals backdoor pilot alapján simán kinéz egy kellemes vérfrissítés a The Vampire Diaries franchisenak. Nem mondom, hogy hű de nagy minőségi kilengésre tessék számítani, de a guilty pleasure légkör már borítékolható, akárcsak a kellemesen vegyített teen-soap éra és a misztikum. Oké, anno a The Secret Circle-re is ezt mondtam, aztán közutálat tárgya lett, bár amíg láttam nekem az is tetszett.

Itt az egyedüli buktató Julie Plec lehet, aki lassan szinte az összes ongoing CW drámában képviselteti magát ilyen-olyan kreatív szerepben. Remélhetőleg itt nem következik be egy félévad után a kreatív hanyatlás, ami vagy kliséhalmozásban, vagy a nonszensz fordulatok erőltetésében csúcsosodik majd ki.

A CW persze nyomatja a hype machine-t annak rendje és módja szerint, ami most pár agyon photoshopolt karakter poszterben merült ki. Én mindenesetre reménykedem, anno a Buffy-nak is jót tett az Angel, hátha a WB örökösének újra összejön a lehetetlen és kreálnak egy szerethető univerzumot. Oké, a szerethető túlzás, de ez 2013-ban nem is lenne helyénvaló a jelenlegi trend szerint. Inkább akkor a trendi?


free web stats