Plakátba zárva: Hello Ladies

 
Beküldte: tess 2013 September 30, 9:33-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Az idei pilot szezon igen csak hitvány, elég csak meglesni az eddigi értékeléseinket. A dráma vonalnál a legjobb értékelésünk is csak erős középszer volt, míg a komédiák olyan tipikus so-so halmazban hevernek. Persze a dömping java még hátra és nem láttunk mindent, de egy ilyen kezdés után sok jóra nem lehet számítani network fronton.

Éppen ezért is üdítő a tudat, hogy tegnap este elstartolt az HBO új komédia sorozata a Hello Ladies, amit nagyon a The Office-on edződött Stephen Merchant egyszemélyes projektjeként is lehet értelmezni. Az eddigi előzetesek (itt és itt) bíztatók, nagyon úgy tűnik, hogy a csatorna végérvényesen dobta az egykori dramedy vonalat (Bored to Death, Hung) és kissé túlzóan ugyan, de mintha ráállt volna az intellektuálisabb komédiára(Girls, Enlightened). Itt most főleg a naturalista töltetre, a finoman elszórt katartikus élményekre és a komplexen felépített poénokra tessék gondolni! Magyarán mindarra, ami nincs meg egy network sitcom-ban még a 7. évad után sem.

Persze a végeredmény tutira megosztó lesz, akárcsak a csatorna programjában betöltött helye, de kérdem én, kit érdekel mindez, ha minőségi? Engem speciel nem, főleg ha egy a Girls-höz hasonló mestermű kerekedik ki belőle.


free web stats