Dads – 1×02 – Heckuva Job, Brownie

 
Beküldte: Kanyecc 2013 September 30, 23:21-kor a(z) Dads témába.

Nincs igazság! Miért vagyok annyira szerencsétlen, hogy azokban a sorozatokba szeretek bele, amelyekbe nem kellene? Komolyan, a Dads-et a hátam közepére se kívánom, még is azt kell mondanom: magával ragadott a 2. epizód. Vehetitek jó szándéknak, vagy pusztán Seth Green-ék lettek jók? Áhh, kétlem, maga a történet lett olyan, amitől az elején kuncogtam, majd nevettem, végezetül pedig egy fekete hajú csaj a buszmegállóban mosolyogva rám pillantott, hogy min röhög olyan jó, mert hát kicsúszott, kicsit hangosabb, mint azt kellett volna.

Miről szólt ez a rész? Tulajdonképpen az alapszitu marad a megszokott: az apák gallyra vágják a fiaik magán életét. Az előző kritikámban kihangsúlyoztam az ázsiai csajt, mint kiemelkedő(bb) karakter. Na, ő adja a feladatot a két lúzerünknek, akiknek ki kell valami új játékötletet találni valami rangos eseményre, mert különben bezárhatnak. A jó ötletek viszont „vidám süti” elfogyasztását igénylik, ezért kap is Seth egy adagot, amivel haza baktat, csak éppen beleköpnek a levesébe, mert egy váratlan pillanatban az apja elfogyasztja. Blablablab… had ne írjam le a rész tartalmát.

A humoros jeleneteket a vicces süti hatása eredményezi. Néha olyan hülyék tudtak lenni, hogy az már szó szerint fájt. A lentebb olvasható részlet is tőlük származik. Szerencsére most az irodából kevesebbet kaptunk, valahogy annyira nem hiányzott az a közeg, jól megvoltak az ott dolgozók nélkül. A cselédnőnek adnék több szerepet, látok benne valamit.

Noble Eskimo
We stole your snow
Our warming made your igloo melt
You’re left with just a walrus pelt

A fene essen belé. Úgy terveztem, hogy a 2. rész után kaszálni fogom, de nem tehetem. Éreztétek már úgy, hogy egy sorozat baromira nem tetszik, mégis etetteti a nézővel magát? Kb. ilyent érzek nála. A Dads biztos kihullik a sorból, a nézettségi mutatói romlottak, a minőség se az a fajta, amit megsiratnék, viszont a tényen nem változtat: jobban tetszett, mint a pilot. Egyefene, jövő héten beköszönök újra, és meglátjuk mi változott.

This entry has a rating of 1.5

free web stats