The Listener: berendelve az 5. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2013 October 6, 17:49-kor a(z) Berendelés,Kanadai régió témába.

Olvasom a CTV hivatalos sajtóközleményét és csak röhögök. Egyszer el cc-zném a magyar tévés sajtórészlegeknek, hogy mennyi érdekes adatot tudnak benne felhalmozni, ami szerintük fontos, és amivel lehet indokolni a hír alapját.

Itt van a The Listener, aminek az 13 részes 5. szériája is zöld utat kapott. Nincs szó záróévadról, még nem akarják befejezni, pedig részemről már befejezésre került. Nos, ott az a tény, hogy a 4. etapja a TOP15 között szerepelt a kanadai produkciók között; vagy pl az, hogy a 25-54 évesek körében növekedést értek el a 3. szezonhoz képest több nagyobb városban. (Gondolom nagyvárosokra is szétcincálják a nézettségi adatokat.) Kihangsúlyozzák a népszerűségét is, miszerint 120 ország vásárolta már meg a vetítési jogait, illetve 33 nyelven fut világ szerte. A-mindenit!

Lényeg, hogy jövőre folytatódhat. 1.4 milliót hozott idén nézettségben. (Ez kanadai viszonylatban jónak tekinthető. A 2 millió feletti a kiemelkedő, a 3 millió feletti pedig az, amit ritkaszámba lehet megcsinálni. Általában vagy egy sporteseménnyel, vagy valami szuperprodukcióval.)

Ez úton jeleznénk az RTL Klub-nak, hogy ideje lenne elővenni. Az első évadját még 2010-ben fejezték be, azóta se kaptuk meg a folytatást, pedig odakinn szeretik.


free web stats