A Hallmark Channel következő sajátgyártású sorozatai

 
Beküldte: Kanyecc 2013 October 7, 12:54-kor a(z) Berendelés,kábelsorozat,videó témába.

A Hallmark Channel is egyre nagyobb teret akar. A Cedar Cove című első sajátgyártású sorozata után (ami a napokban kapta meg a 2. évados berendelését) januárban érkezik még kettő, melyekről könnyedén előfordulhat, hogy nem is esett szó. Haladjunk berendelési idő szerint, még ha a premier elvileg cserélődik is.

Az egyik a When Calls the Heart, ami Janette Oke könyvei alapján készült. A célkeresztje alatt egy fiatal tarnő, aki eddig kisvárosban élete élte életet és hódolt hivatásának, azonban elhatározza magát, hogy a Préri közepén lévő hasonló kisvárosban akarja mindezt csinálni, mert ott is olyan jól tudja magát érezni. A csatorna október 19-én tartja meg az előpremierjét, de hivatalosan majd csak jövőre kapjuk meg. Előbbi egy tévéfilm lesz.

A szereplőgárdában: Jean Smart (Designing Women), Lori Loughlin (90210), Maggie Grace (Taken 2), Stephen Amell (Arrow), Daniel Sharman (Teen Wolf), Poppy Drayton, Erin Krakow (Army Wives Castle) és Daniel Lissing (Last Resort). A forgatás még nyáron zajlott le Telluride-ben. Most októberben egy két órás tévéfilmet kapunk, majd jövőre jöhet a 10 epizódja. Előzetes a tovább mögött található.

A másik sorozat a Signed, Sealed, Delivered, melyhez a fenti promókép dukálna. Szintén jövőre szánják a premierjét, viszont most októberben lesz egy felvezetése. A történet egy csapat nyomozóról szól, de nem olyanokról, akik gyilkossági ügyeket göngyölítenek fel, hanem olyanról, akik elkeveredett postai leveleket juttatnak el a megfelelő címzetthez. Innen is a cím. Mondhatom, eléggé egyedi a történet, melyet Martha Williamson fog elkészíteni.

A szereplők sorában: Eric Mabius, Daphne Zuniga, Kristin Booth, Crystal Lowe és Geoff Gustafson. Tehát október 12-én tévéfilm, januárban 10 epizódos sorozat. Hozzá is találtok egy előzetes a tovább mögött. 


free web stats