Délutáni előzetes (1): Sztárban sztár

 
Beküldte: Kanyecc 2013 October 7, 14:55-kor a(z) Magyar régió,videó témába.

A Tv2 már annyi negatív kritikát kapott (tőlünk is), hogy most mellettük állok. Na nem azért, mert az X-Faktor jelenléte miatt a szombat estéjüket tartósan elvesztették, vagy mert az Édes Élet kevésnek bizonyult az Éjjel-nappal Budapest ellen, hanem mert a Sztárban sztárnak csinálak egy olyan eredeti előzetest, ami nem éppen megszokott a magyar tévéknél. Mindig mondom, hogy a britek tudják a legjobb ajánlókat csinálni, de nekik sikerült egy erejére megcáfolni ezt a kijelentésem. Nos, ezt lehet megtekinteni a következő egy percben.

Október 11-én startol egyébként az új tehetségkutatós-vetélkedőjük. Friderikusz lesz a műsorvezetője, aki az alábbit nyilatkozta hozzákapcsolódóan:

Újabb kihívásként és megtiszteltetésként értékelem, hogy rám bízta a TV2 a műsorvezetést a Sztárban sztár című szórakoztató műsorában. Tavasszal, ugye, kis énekes tehetségek osztályfőnöke lehettem, most ősszel felnőtt előadók, zenészek, énekesek lelki támasza lehetek, szóval szép az élet, mit mondjak! Addig-meddig provokálnak, míg végül magam is dalra fakadok, de akkor annyi lesz Magyarországnakfree web stats