Még egy kasza, a premier előtt…

 
Beküldte: Kanyecc 2013 October 9, 1:28-kor a(z) Canceled/Ended: 2013/14,Hírek témába.

A kicsit lazább napot holnap hírözönnel fogjuk feltölteni, viszont még lefekvés előtt úgy éreztem, hogy a Fox által törölt Murder Police-ról kell írnom egy pár sort. Mégis csak egy olyan újoncról van szó, ami csak jövőre debütált volna, de a csatorna ettől elzárkózott, inkább elkaszálta még frissiben. Fel is merült bennem a kérdés gyorsan: „Ennyire szar lehetett?”

Így persze értelmet nyer a Bob’s Burgers 5. évadjának berendelése, melyet nem igazán tudtam hova tenni. A csatorna benne jobban bíz. David A. Goodman és Jason Ruiz által készült újonc marad a polcon. Hogy hány rész készült el belőle, arról nincs információ, ahogy arról se, mik a későbbi terveik velük – mármint az elkészültekkel, mert egy pilot biztos a vezetőség elé került. Csak emlékeztetőül felsorolná azokat a színészeket, akiknek köze volt a hangjaihoz: Wilmer Valderrama-nak, Jane Lynch-nek, Will Sasso-nak, Chi McBride-nek, Peter Atencio-nak, Justina Machado-nak és Ruiz-nek.

Végezetül némi plusz infó. A tavalyi idényben a CBS a Friend Me-t, míg az NBC a Next Caller-t kaszálta úgy, hogy a premierig se jutott el.


free web stats