A CW eladta a vasárnap estéjét

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 30, 20:37-kor a(z) 2008/09 sorozatai,Upfront 2008: The CW témába.

Huh, de ráültünk a hírre, mivel már majdnem minden média– és tévésblogon lett róla írva, csak éppen nálunk nem, így most pótolnám az esti Lost adag előtt. Szóval arról volna szó, hogy a CW eladta a vasárnap estéjét a Media Rights Capital-nek. Nem sokszor hallottam még ilyenről, de állítólag nem ez volt az első alkalom, mivel elméletileg más csatornánál is megtörtént ez már. (Példát most tőlem nem fogtok kapni, mert még én sem tudok olyanról.) Az MRC elsősorban a 18-34-es csajokat fogja megcélozni, érdekes hogy nem a 18-49 közöttieket, és a különböző újdonsült sorozatokért cserébe övüké lesz a reklámpénz.

Most nem vagyok teljesen képben, de ezek a címek szintén mehetnek a 2008/09-as CW Upfrontba. Másrészről azért érte még meg a CW-nek, mivel az új sorozatok mellett nem kell az ismétléseivel elüldöznie a nézőit. A vasárnapi dömping kezdése szeptember 14-én lesz, lássuk milyen újdonságok elébe nézünk. Egyelőre még castingról nincs információnk:

  • 18.30-tól: In Harm’s Way: Egy 10 részes reality-t rendelt be, amolyan veszélyes melókról. Nem egy ilyen koncepció kapott idén berendelést. Úgy tűnik az egyik reality irány ez lesz, de hogy ezzel hogy fogják a csajokat lekötni arról fogalmam sincs.
  • 19:30-tól: Surviving Suburbia: Egy 13 részes szitkomról van szó, amit Kevin Abbott írt. Sok minden még nem tudni róla, viszont egy családi vígjátékról van szó, amelyben az apa lesz a célkeresztben.
  • 20:00-tól: Valentine Inc.: Egy érdekes koncepció Kevin Murphy mozifilm adoptációjáról van szó.
  • 21:00-tól: Easy Money: Estére meg egy drámasorozat Andrew Schneider (The Sopranos) és (The Sopranos) kezemunkáját dicsérhetjük majd. melynek főszerepében egy anya lesz népes családjával, akiknek nincs ingükre a családfő munkája.

free web stats