Ősztől jön a MegaBrothers, azaz a Star Academy

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 30, 23:34-kor a(z) Magyar hírek témába.

Röpte információ éjjelre. Az index forrásából megtudhattuk, hogy a TV2 nem mond le a népszerű Megasztárról, csak éppen más formában fogja majd sugározni a nézőknek. Az elsősorban annyit takar, hogy az RTL Klub végre megint talál magának egy bizonyos timesloban ellenfelet magának, mert az egyhangúság az elmúlt hónapokban feltűnően kirívó, leszámítva a Hal a tortánt, ami az elmúlt hetekben veri a Barátok köztöt.

Kanyarodjunk vissza. Nem véletlenül ötvöztem a címet. A Bors forrásából megtudhattuk, hogy a csatorna a Big Brother-t is szeretné visszahozni, azonban ez a hír félig fake, hiszen szó sincs ilyenről: Egyrészt sokba kerülne nekik, másrészről mindjárt kiderül mi nem szól mellett. Tehát elsősorban egy ötvözésről lesz szó, amit valójában az Star Academy címet kapta. Nincs sok változás. A bekerült leendő sztárpalánták ugyan úgy az énektudásukat vetnék össze, szintén a zsűri és a közönség szavazati alapján kerülne ki a győztes, aki egyből kapna egy lemezszerződést is, viszont a csavart a Big Brother hozza meg, mivel a reality-ben szereplőket egy villába zárnák be, akiknek életét nyomon követhetjük 0-24 át.

Első hallásra talán kicsit vadnak hangozhat. Az alapkoncepciót egyébként: Endemol spanyol leányvállalat fejlesztette ki. Adásba elsőször 2001-be kerül. A népszerűség töretlen volt. Egyből megvették a franciák, bezsákolták a kanadaiak, sőt még az arab verzió is 5 évaddal büszkélkedhet. Tehát szó sincs, saját koncepcióról. Az alapok adottak, csak éppen szereplőket kell toboroznia a csatornának, ami hónapokon belül adott lesz.

Na, mit szóltok mindehhez?! Én kicsit kíváncsi vagyok, de sok évadot nem jósolók, hiszen a TV2-ről van szó!


free web stats