Emlékeztető: Vundersön és Zuperszexi + Érintés

 
Beküldte: tess 2013 October 13, 19:45-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma 21:00-kor az RTL Klub műsorán: Vundersön és Zuperszexi
Ma 23:00-kor az RTL II műsorán: Touch – premier

+ hajnalban volt az AXN műsorán a Bárka 3. évados premierje

A masszív X-Faktoros hétvége után sincs megállás, az RTL tovább nyomatja a sajátgyártású produkció dömpinget, melynek keretében érkezik Balázs és Vadon Jani közös showműsora a Vundersön és Zuperszi. Csak szerintem élből ennyire elcseszett ez a cím vagy tényleg az? Bevallom, sok mindent nem tudok a produkcióról, de ha isten kegyes hozzánk nem kapunk egy Kasza Tibi féle förmedvényt megint fő műsoridőben. A nagykérdés persze nem a minőség (úgyis tré lesz szokás szerint), hanem sokkal inkább a nézettség. Tippre a TV2-nek ez megint fájni fog, lévén egy 2009-es romkommal próbálják felvenni a versenyt a páros ellen.

Viszont késő este a testvércsatornán igazi sorozatos kuriózum kerül képernyőre a Touch személyében. Ez volt az a sorozat, amiben Kiefer Sutherland a 24 után visszatért a FOX képernyőjére. A kezdeti hype azonban gyorsan alábbhagyott köszönhetően a kult széria gyáros Tim Kring cseppet sem egyszerű formátumának. A pilot 12,01M-t  nézőt és 3,8-as demót hozott, amit aztán döbbenetes mélyrepülés követett. A finálét már csak 3,07M néző követte, de nagy meglepetésre a FOX mégis bekérte a folytatást. Gondolom nem akarta a produkció két nagy nevét idő előtt elengedni.

A 2. évadra aztán eszközöltek némi koncepcionális változást, de a folyamatosan csökkenő nézettségen ez sem segített, így kénytelen kelletlen idén nyáron megkapta a kaszát. Kring azóta produkció nélkül van, míg Sutherland maradt a FOX-nál és újra felöltötte Jack Bauer szerepét, amit jövő nyáron láthatunk legkorábban.


free web stats