The Nine – 1.06 – Take Me Instead

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 31, 15:27-kor a(z) The Nine témába.


Premier: 2006/11/08
Írta: Joy Gregory
Rendezte: Alex Graves

Lizzie felfedi egy olyan kapcsolatot, amit a bankrablás során alakított ki Lucas-szal. Egan nem igazán tud magával mit kezdeni, ezért összehívja a csapatot egy közös pókerpartyra, ahol Kathryn megismeri Nick egyik káros szenvedélyét, amiből még máig nem tudott kigyógyulni a jelek szerint. Jeremy és Fanny kapcsolatukban újabb döntést hoznak…

Megjegyzés: Kisebb nagyon szünetekre tagolva, de folytatom az unalmas bankrablós sorozatot. Megint kaptunk egy harmatgyenge részt, amiből sok mindent nem tudtunk meg. Már kezd az idegeimre menni, már kezdem érteni, hogyan alakult ki a végső felállás, azaz a kasza. A készítők most a drámát próbálták megcélozni, mint oly sok alkalommal, de nem sikerült. Az állandó rinyálások nem éppen tekinthetőek annak.

Egan-t még mindig utáljuk. A legfeleslegesebb karakter mindenki között. Kathryn van, de minek. Jah igen, mert minden lében kotnyeles. Nick nyomozó kollégánk sem ragadtatott el bennünket. Lökte a süket dumát rablás alatt. Azon csodálkozom, hogy túlélte! Én már rihtig egy golyóval megajándékoztam volna, vagy éppen kiutasítottam volna, mint engedmény alanyt. Lizzie tetszik egyedül. Összeszedett, ért a dolgához. Ő lehetne a mintakép, mindenki szemében. A néger kiscsaj sem kapta meg a jussát.

Áhh, nem tudom minek nézek ilyen hót gyagyi sorozatot. Van olyan Gurus egyáltalán, aki velem együtt követi az eseményeket?

This entry has a rating of 0.5

free web stats