Monk – 6.03 – Mr. Monk and the Naked Man

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 31, 16:44-kor a(z) Monk témába.


Premier: 2007/07/27
Írta: Max Pross, Tom Gammill
Rendezte: Randall Zisk

Gyilkosság történik az egyik helyi nudista standon, ahol egy fiatal nőt öltek meg késsel. A szálak egyből a helyi közösség vezetőjénél futnak össze, aki le akarják védetni a partot, hogy az elkövetkezendő évtizedekbe mindenki szabadon mutogathassa magát. Van azonban egy kontra ember is, aki ellenezi az egészet, és aki történetesen személyesen a MagnaPOD kitalálója…

Megjegyzés: Megmondtam vagy megmondtam? Az előző rapperes részt nem tudta überelni, pedig itt is volt néhány híresebb vendégszereplő. A készítők most másformában közelítették meg a gyilkosságot. Kicsit nekem amolyan Criminal Minds-os NCIS ötvözésre sikeredett a parton történő helyszínelés. A hangulat fokozása érdekében minden ez egy nudista standon történt. Kár, hogy csak férfiakat lehetett látni, idébb-odább felbukkanó cickókat nem.

Monktól majdnem levette Stottlemeyer az ügyet. Értitek Monktól, akinek problémái adódtak a mezítelenséggel. Állandóan a nap felé nézett, hátha megvakul és legalább nem látja azt a sok rettenetes dolgot. Ez még semmi Randy-hez képest, aki egész rész alatt a MagnaPod-jával volt elfoglalva. Mennyire mondta, hogy ez már az újabb verzió, ami 60-, majd 90 gb-nyi zenét tud lekezelni, csak éppen a probléma a használatnál mutatkozott. Sodródjunk a történetre. Már az elején tudtam, hogy nem lehet férfi a tettes, mert ha sötét is volt, de a gatyából hamar ki lehetett venni, itt bizony nőről van szó. Remekül elterelték a gyanút róla, szó se róla.

This entry has a rating of 1.5

free web stats