Az NBC hétvégi kaszái

 
Beküldte: Kanyecc 2013 October 20, 21:17-kor a(z) Canceled/Ended: 2013/14 témába.

Az NBC se játszott a kedvünkre. Náluk kaszákkal aprították a jelenlegi műsorrendjüket. Az Ironside és a Welcome to the Family duó húzta első körben a rövidebbet, s ezáltal elbúcsúzhattak a 2013/14-es idénytől, a teljes évados berendeléstől, és a következő idényre való visszarendeléstől. Egyik se futott hosszú életpályát, mégis mindkettő valamilyen szinten emlékezetessé vált az életemben. A WttF talán azért, mert vicces családi komédia lett; az Ironside pedig azért, mert már a pilotnál kikörvonalazódott nálam, hogy erre nincs szükségem.

Az ok eléggé kézenfekvő: ők hozták a legalacsonyabb demókat a célközönségnél. Ennyi elég volt ahhoz, hogy suhanjon a kaszás. Előbbi 1.13-at (5.60 milliós teljes lakosság mellett), míg utóbbi 0.93-at (2.63 milliós teljes lakosságnál). Ha ezt vesszük alapul, akkor a Sean Saves the World is közel áll hozzá, hiszen 1.17-en áll demóátlagban, ami mellé 3.68 millió átlag össznéző társul

A csatorna befutott sorozata jelenleg a The Blacklist, ami minden tekintetben veri házon belül a mezőnyt. 3.30-as demóátlagon áll, illetve 11.51 milliós átlag-össznézőszámon. Őt a Chicago Fire és a Law & Order: SVU követi jócskán lemaradva.

Mivel mindkettő lekerül a műsorról, így az Ironside helyét random sorozatok töltik fel, míg nem január 8-án megérkezik a Chicago PD. A WttF helyére Parks & Recreation kerül.

A tovább mögött az NBC jelenlegi nézettségi felállása.


free web stats