Emlékeztető: Az ellenállás városa | King & Maxwell

 
Beküldte: tess 2013 October 24, 19:19-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 22:00-kor a Viasat6 műsorán: Defiance – 1×01-02
Ma. 22:05-kor a SuperTV2 műsorán: King & Maxwell – 1×01

Egész korrekt vagy pontosabban inkább csak friss sorozat premierekkel támadnak a hazai kábeladók, szóval nincs mentség azok számára sem, akiknek az előző szezonból kimaradt volna ez a két sorozat.

Az estét a Viasat6 indítja a Defiance-szel, amit egész korrekten be is harangoztak a marketingesek, noha egy kis pontatlan hatásvadász attitűd azért becsúszott a gépezetbe. Anno a pilot nem túlságosan győzött, pár rész után le is álltam a sorozattal. Pedig a koncepció forradalminak tűnt, csakhogy Rockne S. O’Bannon kreatív jelenléte belepiszkított a levesbe. A nézettség ehhez mérten nem volt annyira szörnyű, így jobb híján a SyFy kénytelen-kelletlen berendelte a folytatást. Gondolom akkor még ők sem tudták, hogy a sorozat pikantériáját adó online világ fejlesztését közben leállították. Szóval a 2. évadra már csak a sorozat marad, meg az a pár fanboy, akik magukban ellövöldöznek a kihalófélben lévő szervereken.

A Defiance premierjét kisvártatva követi a TV2 prémium adójának titulált SuperTV2-n a TNT nyári sorozata a King & Maxwell, ami úgy kollektíve kimaradt itt a szerkesztőségben. Ez mondjuk nagyban köszönhető volt a jellegtelen kritikáknak is, így cseppet sem csodálkoztunk azon, amikor Shane Brennan sorozatát a 10. rész után elkaszálták. Sokak szerint David Baldacci regényének adaptációja csapnivalóra sikerült, ami nagyban a TNT-re jellemző hangnemre vezethető vissza. Meglátjuk, egy esélyt mindenesetre kapni fog. Amúgy csak engem lepett meg a hír, hogy a sorozat nem a Universal-ra érkezik?


free web stats