Három rangosabb berendelés

 
Beküldte: Kanyecc 2013 October 24, 23:39-kor a(z) Berendelés témába.

…mivel a többit elintéztem a délutáni híradagban. A Showtime berendelte a Masters of Sex második – és a Homeland negyedik évadját, illetve az USA a Suits negyedik szériáját. Mindhárom olyan, amivel lehetett számolni, de azért a körmükre nézünk mindjárt, mégis mi alapján folytatódhattak. Ne csak mindig az legyen, hogy a papírforma az ok.

Szóval, kezdjük a Suits-cel. Szeptember 17-től szüneten a sorozat. Kicsit ráült a csatorna a berendelésének hírére, hiszen a 3. etaphoz kapcsolódó 6 epizódját majdcsak 2014 első felében, valamikor januárban kapjuk meg. Az első 10 része átlagban 2.93 millión áll. Az őszi finálé összehozta a népet, ugyanis 3.16 millióra kúszott fel a nézőszáma, valamint 1.0-ás demóra. Tulajdonképp a visszarendelését semmi se igazolja, csak az USA kétségbe esése, mivel az első évadnál 4.28 milliós átlagot (1.4-es demóátlag), míg a másodiknál 3.60 millióst (1.17-es demóátlag) hozott, tehát lefelé csökken, elég szépen.

A Showtime-ot könnyedén el lehet intézni, hiszen ritka számba megy az egy évados sorozat felállás náluk. A Masters of Sex-ből 4 rész ment le, de úgy istenesen nagyot előző héten bukott, amikor 25%-kal hozott kevesebbet a 18-49 évesek körében. Amúgy pedig az 1 milliós átlag nézőszám adott. A Homeland csökkenőben. Az előző évadátlaghoz képest 5% mínuszban van. Jelenleg 1.82 millión, valamint 0.75-ös demóátlagon áll.


free web stats