Welcome to the Family – 3 rész távlatából

 
Beküldte: Kanyecc 2013 October 30, 21:44-kor a(z) Welcome to the Family témába.

Sajnálom, hogy az amerikaiak nem tudták értékelni a Wttf-et, mert az elmúlt 2 része se okozott csalódást. Az egyik legjobb, legaranyosabb és szerethetőbb  újoncot kaptuk meg az NBC jóvoltából, viszont az alacsony mutatói a 3. részt követően elhozta a kaszást. Ezt már tudjuk. Talonba maradt epizódok érkezéséről egyelőre semmi információ, és abban a szerencsés helyzetben sincs, mint az Ironside, hogy egy másik ország adója premierre tűzte volna a folytatását. Szóval ennyiből kell egyelőre jól lakni.

Aranyos volt a 2. epizódja. Megkaptuk a pilotot kifordítva. Nem akarom elspoilerezni, bár aki látta a kezdést, azt tudja, mire számíthat – Carolinenel kapcsolták össze. Dan Yoder helyzetében talán senki se lenne szívesen. Két oldalról kapja az áldást, melynek eredménye az agyi csőd. Jött aztán a 3. rész, ahol újra megújul a Wttf. Mindössze annyit csináltak, hogy a vendégszereplők közé elhozták Eva Longoria, aki együtt szerepelt Ricardo Antonio Chaviraval a Desperate Housewives-ba, mint egy pár. Mekkora poént vágnak már le. Az NBC kicsit oda is int ezzel az ABC-nek.

A minőségben szállítja azt, ami a heti kikapcsolódásra szükséges. A részek jól fel vannak építve. Holtpont-kezelésből jeles. Ezért se értem, miért vérzett el a csütörtöki rengetegben. Simán megérdemelte volna a back nine-t, mert az idei szitkomújonc paletta egyik kiemelkedő tagja. A legfurább dolgot se felejteném el: cseppet se zavar a családi szitkom beütése. Ezt a történetet elbírja az ember szervezete.

Összességében, csak is ajánlani tudom. Várom a „visszatérését”! Ott lesz végig mellette, kár hogy ehhez az NBC-nek is van némi beleszólása, mert mint már írtam, jelenleg nincs műsoron a gyors elkaszálása miatt. Felháborított? Igen!

This entry has a rating of 3.5

free web stats