Az Amazon egyik komédiája

 
Beküldte: Kanyecc 2013 November 5, 0:45-kor a(z) Hírek,Promo témába.

Emlékeztek arra, hogy az Amazon megszavaztatta, melyik pilotokból legyen sorozat? Mindegyiknek láthattuk az előzetesét, sőt legtöbbnek a pilot epizódját is. Kár, hogy nem jutottam el egyikmegnézéséig sem, pedig a listán helyet kapott a Zombieland sorozatötlete is. A végelszámolás a Betas-nek és az Alpha House-nak kedvezett. Azóta magunk mögött tudtuk a nyarat, illetve az ősz kétharmadát, az elektronikus kereskedéssel foglalkozó cég pedig legyártatta a két komédiáját, melynek premier dátuma se titok. A Betas november 22-én érkezik,

…míg az Alpha House november 15-én. A Variety foglalkozott legutóbb vele, egy eléggé terjedelmes cikk keretében. Kétség nem fér hozzá, hogy érdekes időszakhoz érkezett a sorozatgyártás. Már olyan „körök” is bekapcsolódnak, amiknél a profitot már testesíti meg. Ez nem feltétlenül jelent rosszat, hiszen ott a Netlfix-nek a House of Cards-a, amiért a kritikusok majd megvesztek. Sőt, minap a TotalCar forgatásán még Winkler Róbert is megjegyezte, mekkora jó főcímet dobtak össze neki.

Mit kell tudni az Alpha House-ról? A története: Gil John Biggsről (John Goodman) szól, aki Észak-Karolina republikánus szenátora, aki együtt él másik három szenátorral egy szolgálati lakásban. A szereplőgárdában Bill Murray, Mark Consuelos és Clark Johnson foglal még helyet, akik a további szenátorok szerepkörében fognak alakítani; illetve Ted King, Kenneth Tigar, Matt Malloy és Haley Joel Osment.

11 epizódot kapunk belőle, melynek első 3 részét – és a Betas-nek is – ingyenesen lehet majd megtekinteni.

(További promóképek a tovább mögött!)


free web stats