Bordertown címmel jön a Fox új animációs sorozata

 
Beküldte: Kanyecc 2013 November 11, 0:19-kor a(z) 2014/15 sorozatai,Hírek témába.

Nem sokat cicózott a Fox, egyből berendelte 13 epizóddal a következő idényre a Bordertown címre keresztelt legújabb animációs sorozatot.

Ej, ez a műfaj az, ahol a legnehezebb érvényesülni – főleg az országos adók kínálatában. A Fox van olyan szerencsés helyzetben, hogy ott van neki a vasárnap esti animációs blokk (illetve a szombati, bár ez most szünetel), ahol fut jelenleg négy is. A Family Guy és a Bob’s Burgers jövője a legbiztosabb. Az American Dad jövőre új csatornán jelentkezik, mivel átvette a TBS, míg a The Cleveland Show elvileg kaszálásra kerül, de ez még koránt sem hivatalos infó, csak hát visszaköltöztek már Cleveland-ék is a Family Guy-ban, szóval lehet ebben valami. Nem? Az előző években voltak próbálkozások mindenfelé, leginkább az ABC-nél, de hamar kihullottak a sorból. Talán majd most a Bordertown-nak nagyobb sikere lesz.

A történet középpontjában: Bud Buckwald nevű csávó, aki határőrként dolgozik, illetve három gyerekét próbálja túlélni az otthoni közegben. Ezen kívül még megismerkedhetünk egy másik családfővel, Ernesto Gonzales-szel és népes családjával, akik épp Bud-ék szomszédságában élnek. A két család közti kultúra fogja adni a kapcsolatot, valamint az ellentétek.

A készítők sorában Seth MacFarlane-t és Mark Hentemann-t köszönthetjük. Egyikkőjüket se kell bemutatni – szerintem –, hiszen az animációs tévés élet két ikonjáról van szó. A kérdés inkább az, hogyan is akarják megkedveltetni a nézőkkel a sivatagba élő családokat? Lesz-e olyan jó humorú, olyan szerethető karakterekkel rendelkező, mint a Family Guy vagy társai? (További készítők között: Alex Carter (Family Guy) és Dan Vebber (American Dad, Futurama).)


free web stats