Délutáni előzetes (1): Mother Up + Fugget About It

 
Beküldte: Kanyecc 2013 November 12, 15:31-kor a(z) animáció,videó,Vizuális egyveleg témába.

Minőségi animációs sorozatból csekély a felhozatal. A Fox a hétvégén rendelt be egy újat jövő idényre, de a siker nincs palackba zárva, hiába van a készítők között Seth MacFarlane, akihez megannyi jó társul. Ha látjuk, majd megmondjuk a véleményt róla, addig viszont várhat magára a Burdertown.

Igen ám, de a Hulu is egyre több originalt ötlettel áll elő. Nemcsak a komédia részleget erősítik, valamint vesznek át különböző tévécsatornáktól a kínálatukba, hanem az animációst is. 2012 egyik újonca a Fugget About It volt, amelynek a 2. évadja szeptemberben startolt el. Eddig 26 epizód készült belőle. A története egy ex New York-i gengszter családfő, Jimmy Falcone életébe nyújt betekintést, aki csatlakozik a tanúvédelmi programba, és a kanadai Reginaba költözik családjával, ahol a jó útra térést gyakorolhatja.

A főbb hangok között: Tony Nappo, Jacqueline Pillon, Chuck Shamata, Emilie Barlow, Danny Smith, Linda Kash és Ted Atherton kap helyet – utóbbi egy különleges ügynököt formál meg. A készítők sorában: Nicholas Tabarrok és Willem Wennekers, akik inkább a filmes pályában futottak nagyobbat.

Van egy másik animációs produkciójuk is, a Mother Up!. Ez annyira friss, hogy még ropog, ugyanis november 6-án startolt el a dupla részes kezdése. Az anya hangját maga Eva Longoria adja, akit a Desperate Housewives-ból ismerhetünk. A készítője: Marnie Nir és Katherine Torpey (Power Rangers Wild Force). A sztorija: egy bukott lemezkiadóról fog szólni, aki a kertvárosba költözik, hogy ott anyáskodjon. Dupla előzetese a tovább mögött, ahogy a plakátjaik is.

free web stats