Hell on Wheels: berendelve a 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2013 November 15, 0:22-kor a(z) Berendelés,kábelsorozat témába.

Az AMC berendelte a Hell on Wheels negyedik évadját, ami jövő nyár végén lesz terítéken. Ismételten 10-13 epizóddal (nem tisztázott!) fognak belevágni a szériában, amelynek John Wirth lesz a showrunner-je.

Két dologra ad következtetni a hír. Az első, hogy van értelme szombaton sorozatot adni. Ilyenkor az amerikaiak nem szeretnek tévézni. Általában valami sporteseménnyel, illetve ismétlésekkel töltik fel a csatornák a timeslotokat – némelyik bérbe adja, hogy ne legyen vele problémája. Főleg a kábeles részleg használja ki a legjobban. Ide kerülnek a gyermek műsorok, amelyek ellen könnyebb felvenni a harcot. A másik, hogy az AMC elkezdett kiégni. Nem bántani akarom őket, de az elmúlt 1 esztendőben jelentősen visszaesett a minőségük. A Breaking Bad-re és a Mad Men-re is egyaránt panaszkodtak a kritikusok, ott a Low Winter Sun, amit nézhetetlennek véltünk, de a The Killing se mutatott túl a közepesnél.

2014-ben persze lehet minden másképp, mert jön Craig Silvestri által a Turn című sorozat, illetve újoncként mutatkozik be a Halt & Catch Fire. Visszatérőket se feledjük, hiszen a The Walking Dead-ről se kell lemondani – a Low Winter Sun-ról pedig még nincs döntés.

Visszakanyarodva. A Hell on Wheels nézettsége így alakult az elmúlt évek alatt: az első szériát áltagban 2.98 millióan nézték (0.99-es demó), a másodikat 2.36 millióan (0.55-ös demó), míg a harmadikat 2 millió körül. Utóbbiról nincs pontos szám, csak annyi, hogy a 3 napos utónézéssel együtt elérte a 3 milliót.


free web stats