Elmaradt berendelés + kasza krónika

 
Beküldte: tess 2013 November 27, 17:58-kor a(z) Hírek témába.

Az utóbbi napokban igen combos lemaradást szedtünk össze, ami érintett pár berendelést és kaszát, így  most ezeket venném végig, de előtt jöjjön egy gyors összegző:

Berendelések:

  • Witches of East End – 2. évad
  • Longmire – 3. évad
  • Awkward – 4. évad

Cancel:

  • Necessary Roughness

Igazából a berendelések többsége teljesen nyilvánvaló volt, mondhatni hozták az abszolút papírformát. A Longmire jelenleg az A&E zászlóhajós sorozata a Bates Motel mellett. Ráadásul a 2. évad a minőség mellett a nézettséget is tudta tartani, mind a premier (4,31M), mind a finálé (4,42M) ráfejelt az 1. évados értékekre. A részenkénti 3,7M-s átlagnézettség (DVR adatokkal állítólag 5,4M) és a The Glades kaszája a 4. évad után egyszerűen adta magát. És ha ez nem lenne elég, Robert Taylor sorozatát nem csak a kritikusok, de a csatorna is isteníti:

Longmirehas become one of the most compelling dramas on television with a devoted audience and we are so proud of the show,” – David McKillop a csatorna egyik fejese

Nincs mese, 2014 nyarán érkezik a 10 részes 3. évad változatlan felállásban.

A Witches of East End kapcsán úgy fest, lassan a Lifetime sorozatok is kezdik kinőni a csatorna múltja által generálta gyermekbetegségeket. A sorozat egy boszorkány családot állít a középpontba, ami a jelek szerint működőképes koncepció. A kritikusok zöme eddig pozitívan áll a látottakhoz, plusz a nézettség is korrekt. Konkrétan a pilot 1,93M nézővel nyitott, amihez 0,7-es demó társult és ahogy nézem a folytatás sem zuhant jelentősen. Ehhez mérten abszolút nem értem a Lifetime vezetősége miért várt az újabb 10 részes bekéréssel a 7. részig.

“With its great story telling and amazing cast, Witches Of East End is leading a full-blown witch renaissance,”  – Rob Sharenow a Lifetime egyik fejese

Az Awkward esetében szintúgy nincs mit csodálkozni, elvégre a 4. évadot már egy rég berendelte a csatorna, de csak 10 rész elejéig. Erre a napokban kapott egy plusz 10 részes bekérést, így a 4. évad is 20 részes lesz. A hírérték ebben inkább csak annyi, hogy a távozó showrunner Lauren Iungerich helyét sikerült betölteni, ezután a Chris Alberghini – Mike Chessler páros viszi tovább a sorozatot.

Végül pedig jöjjön a Necessary Roughness, amit 3 évad után végre elkaszált a USA. A sorozat meglepően eredeti alapötlettel indult, de valamiért sosem lett belőle az a mainstream kedvenc, ami igazából kijárt volna. Sőt, a kritikusok is gyorsan mellőzni kezdték a szériát, akárcsak a nézők. Az 1. évad még kifejezetten jól teljesített, a pilot 4,67M nézőt, míg a finálé 5,85M-t vonzott.

“We are proud of this show and its writers, which had a unique ability to address topical subjects before they unfolded in real life on the sports pages.” – így búcsúzott a sorozattól a csatorna vezetősége

Ehhez képest a 2. évad hatalmas csalódás volt, a nézettség nemegyszer a lélektani 2M-s határ alá is csúszott, mégis megkapta a 3. évados bekérést, ami ugyan már jobban hozott, de a jelek szerint ez sem volt elég a 4. évadhoz. A végeredmény így 3 évad és 38 rész, amiből idehaza már két évad adásba is került.


free web stats