Plakátba zárva: Dallas – 3. évad

 
Beküldte: tess 2013 November 29, 18:37-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Jelen állás szerint még egy rész vissza van számomra a TNT által újjáélesztett Dallas 2. évadjából, de bátran kijelenthetem, Cynthia Cidre remekül vette a kezdeti akadályokat. Ugyan az 1. évad meglepően élvezetesre sikerült, de azért néhol jócskán megbicsaklott a tempója. Szerencsére a „nagy öregek” korrekt táptalajt biztosítottak, így Cidre is könnyebben tudta lenyomta a torkunkon az ezerszer látott soup paneleket.

Nobody Does Bad Like The Ewings

A folytatásra az írógárda mellett az „új generáció” is magára talált, így végre egy meglepően komplex és szövevényes történetet kaptunk, ami csak úgy izzott a folyamatos feszültségtől. Ráadásul a bejáratott karakterjegyek is beértek, így karakterszinten sem lehetett nagyon unatkozni. Persze mindezt szigorúan a guilty pleasure műfaji keretei közt tessék érteni, elvégre a Dallas soha sem volt az a komoly drámai töltettel megáldott sorozat. Larry Hagman búcsúztatása persze erre rácáfolt, de ez egyszeri alkalom volt. Sőt, reméljük az is marad a sorozat történetében!

A folytatásra ugyan még jócskán várni kell, február vége baromi messze még, de jó látni, hogy a TNT marketing gépezete kezd beindulni.


free web stats