Emlékeztető: Apa-Csata, Kalandok Sohaországban, Célkeresztben

 
Beküldte: tess 2014 January 2, 12:30-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma 13:15-kor az RTL Klub műsorán: $#*! My Dad Says – pilot
Ma 21:25-kor az RTL Klub műsorán:
Neverland – a mini sorozat
Ma 00:45-kor a TV2 műsorán: In Plain Sight – 4. évados premier

Korrekt 2014 elé nézünk, amit jól mutat az a cseppet sem hétköznapi tényező, miszerint a hazai csatornák már az év 2. napján premier dömpinggel örvendeztetnek meg minket. Ráadásul ebből kettő hiánypótló próbálkozás, még ha a minőségi kondíciók erősen megkérdőjelezhetőek is.

A kora délutáni sávba érkezik CBS 2010-es sitcom próbálkozása a Shit My Dad Says, aminek az alapját egy twitter kontó adta. Bizony, volt olyan degenerált a vezetőség, hogy cirka 140 karakteres bejegyzésekre alapozva képes volt vizionálni egy klasszikus elemekkel operáló komédiát. A végeredmény ordas nagy kritikai bukta lett, William Shatner pedig sosem látott mélységekbe taszította a színészi renoméját. Ehhez képest a nézettség nem volt eget rengetően rossz (csak a finálé csúszott be a 10M-s sáv alá), de a rövidített évadot (18 rész) májusban aztán hál’istennek elkaszálták. A pilot nyújtotta borzalmakról itt és itt értekeztünk, míg Kanyecc a fél évadról itt.

Az este másik RTL-es premierje a SyFy 2011-es Neverland-je, ami egy két részes mini-sorozat keretében mutatná be a klasszikus Pán Péter történések előzményét. Mindezt az a Nick Willing jegyzi, aki az évek során a csatorna bejáratott házi írója lett, elég csak a Tin Man-re vagy az Alice-ra gondolni. A minőségről sokat nem tudok, de az tény, gyorsan eltűnt a süllyesztőben. Apropó, nem biztos, de mintha ez a verzió már idehaza adásba került volna egy másik csatornán?!

Továbbá az éjszaka folyamán debütál még a TV2 műsorán az In Plain Sight, ami a nonszensz vetítési időpontok dacára is már a 4. évadját kezdi. Még a végén a USA manírokkal megáldott 5 évados nyomozós sorozat teljes egészében képernyőre kerül idehaza, bár azt továbbra sem tudom elképzelni, hogy ezt élőben bárki is nézné.


free web stats