Esti előzetes: Fat Tony & Co

 
Beküldte: Kanyecc 2014 January 3, 1:47-kor a(z) Ausztrál régió,videó témába.

Tudjátok, miért szeretem az ausztrálokat? …mert teljesen más „vizeken” jár az íróik agya. Az amerikai és a brit régió kínálatától zeng a világsajtó. Mindkét nemzet nagyszerű dolgokat tett már le az asztalra, azonban ne feledjük el az Underbelly szülőhazáját se, ahol szintén ígéretes ötletek fogantak/fogannak meg, elég csak felidézni a Miss Fisher’s Murder Mysteries-t, az Underbelly-t, a The Almight Jonhsons-t vagy a Slide-ot. Mindegyikről írtunk legalább egy cikket, és a lista nem itt ér véget.

Most itt egy újabb, ami a Fat Tony & Co. címet kapta. Már az elején sejteni lehet, hogy valami gengsztersorozatot rendeltek be a Nine Network-nél, hiszen eléggé árulkodó munkacímen fut, amit augusztus 3-án rendeltek be hivatalosan és rá két napra már bele is kezdtek a forgatásába.

A történet nagyban hajaz az Underbelly első évadjára, ugyanis vehetjük a kvázi folytatásának, mivel a középpontjában Tony Mokbel lesz, akit 18 hónapnyi hajtóvadászatot követően tudtak csak elfogni. Őt Robert Mammone fogja alakítani. A további szereplő sorában: Vince Colosimo, Gyton Grantley, Les Hill, Medeleine West, Simon Westaway, Gerard Harrington és még sokan mások. A forgatás egyik fele Melbourne-ben, a másik Görögországban zajlott. A premier valamikor 2014-ben, amikor is 9 epizóddal érkezik, melyet Peter Gawler, Adam Todd, Jeff Truman és Michaeley O’Brien készített.

Akkor mutatok egy teaser-t és egy jelenetsort hozzá. Várós nálam, nálatok?
free web stats