DVD-megjelenés: Jön A vadak ura sorozatpakk

 
Beküldte: Kanyecc 2008 June 16, 22:58-kor a(z) DVD témába.

Most komolyan mondod? –Tehetnétek fel jogosan a kérdést, de annyit tudnotok kell rólam, hogy az egyik kedvenc sorozataim egyikét osztjátok, ha valami rosszat hallok róla. Valójában nem tudom mi ragadott meg benne, viszont a harmadik évadjánál nagyon belopta magát a szívembe. Ne gondoljatok Xenás hululu ugrálgatásokra, inkább szolid Herkulesre! Hiába akarjuk tagadni ezek létezését, még máig népszerű mindegyikünk. (Az egyik haza torrent oldalon például az első évad egyes epizódjait 60-100 user átlagosan szedte le és ez egy a sok közül.)

A sorozat alapjai adottak voltak már az elején, hiszen Andre Norton könyve alapján dolgozták fel elsőként ’82-ben egy film formájában, melynek sztárja Marc Singer, Tanya Roberts (That ’70s Show) és Rip Torn (Men in Black) volt. Ezt követően még jött két film, a második ’91 augusztusában, míg a harmadik ’96 májusában.

Nézettnek nézett volt, így a SYND nem hacacárézott! Berendelte sorozatformájában és ’99-ben leadta az első évadot, melyet majd követett a második, illetve a harmadik egészen 2002-ig. Ezt a sorozatpakkot fogják megjelentetni augusztus 5-én.


free web stats