Kósza nézettségi körkép

 
Beküldte: tess 2014 January 8, 23:07-kor a(z) Nézettség témába.

Igen csak csúfosan indult a 2014-es év a network csatornák újoncainak, de kiváltképp az ABC-nek. Az i-re a pontot már az újév második napján feltette a csatorna, amikor is a 8 részes limited/event sorozat próbálkozásuk a The Asstes beállította az új negatív rekordot. A 0,7-es demóval konkrétan sikerült a trónfosztás, így megörökölték az NBC-s Do No Harm-tól (0,9-es demó)  a mindenidők leghitványabban nyitó sorozata címet.

A lejtmenet aztán csak tovább gyűrűzött a tegnapi Killer Women kapcsán, ami konkrétan a  Do No Harm cseppet sem hivalkodó 0,9-es demó értékeivel nyitott. Hmm… az ABC a jelek szerint szeretné leszorítani az NBC-t a trágyadomb tetejéről. Mint már az előbb is említettem ez cirka 30%-kal maradt el az őszi Lucky 7 értékeitől, szóval ne legyenek kósza gondolataink a folytatásról, a kaszás hamarosan eljön Tricia Helfer-ért.

Ugyancsak tegnap startolt a CBS mideseason újonca az Intelligence, ami brutálisan jó számokat hozott, az előzetesek szerint 16,6M körül lesz a nézettség, amihez 2,4-es demó társult. Ez konkrétan veri az NCIS:LA-t, de persze ne legyenek tévképzeteink, egy NCIS – Person of Interest szendvicsben ez volt a létminimum, amit elvárt a csatorna. Az igazi megmérettetés viszont csak jövő héten jön, amikor is a sorozat elfoglalja a helyét a hétfői time slotban és ott ugye már nem lesz az NCIS hathatós támogatása.

Emellett az NCIS midseason premierje 20,7M nézőt eredményezett, ami ugyancsak előrelépés a fall finale 19,65M-jához képest. A Person of Interest 12,1M nézőt vonzott 2,0-s demó mellett, ami ugyancsak cirka 10%-os emelkedés a decemberi értékekhez képest.

Hétfőn debütált a Teen Wolf 3. évadjának a második fele, ami ráadásul sorozatcsúcsot ért el a maga 2,43M nézőjével. Mindez a 12-34 év közötti demóban 2,3-as ratinget takart, míg a fő célcsoportnak számító tini lányok esetében 6,3-at. Nagyon úgy fest az MTV megtalálta a számítását Jeff Davis sorozatával, így az Awkward. mellett a csatorna másik scripted drámája lett.


free web stats