Emlékeztető: Traveler – Az utolsó vakáció + Doktor Addison + Róma

 
Beküldte: Kanyecc 2008 June 17, 19:51-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21.15-től az RTL Klub műsorán: Traveler – Az utolsó vakáció (Traveler) – 1×01.
Ma. 22.25-től az RTL Klub műsorán: Doktor Addison (Private Practice) – 1×02.
Ma. 23.20-tól az RTL Klub műsorán: Róma (Rome) – 1×01.


Az RTL Klub piszkosul kemény kedd estékkel szembesíti a vetélytársakat. Múlt héten belekezdett a Grey’s Anatomy spinoff sorozatába, ami hazánkban felkapott lett hirtelenjében. Még jó hogy, hiszen elődje mögé rakták be, valamint háromrészes felvezetést kapott, amit mi backdoor pilot-nak nevezünk szakmai nyelven. Tehát minden adott, részemről is megvolt. Nekem annyira nem tetszett, viszont a folytatásra azért kíváncsi vagyok, ha már megkapta a második évadra szóló berendelést.

Ha már felszabadult egy üres timeslot, a Grace klinikáé, akkor oda újdonságot kell hozni! Az RTL megint jól döntött. 2006/07-es újonc mellett tette le a voksát, ami igazán jó döntés volt. Már csak abból az okból, hogy Traveler nem akármilyen vakációt hoz el a nézőknek. A pilot része nagyon megtetszett, ahogy tess-nek is, viszont nála kisebb pontszámban lopta be magát a szívébe.

Igaz, megint egy kaszát kapott sorozatot kaptunk az amerikaiaktól, de ne becsüljük le. A nyolc epizód kellemes kikapcsolódást 100%-ban garantálni fogja. Miért?! Emlékszünk a Szökésre, Life, Vanished, Day Break és még sorolhatnám a sort. Ezekben valamilyen mértékben felültették a főhőseinket, akik vagy sittre jutottak, vagy oda akarták bevarrni őket minél hosszabb időre. A szitu itt sem más. Főszerepben három jóbarát, akik kiruccannak a vizsgák után. Csak éppen az egyikőjük előidéz egy olyan nem várt eseményt, ami megvoltoztatja életüket. Az FBI, a Nemzet Biztonság hajtóvadászatot indít el ellenük, de a részleteket tessék itt elolvasni!

A napzárása a Róma első évadja, melyet eddig csak az HBO-on láthattunk! Róla nincs sok minden nálunk, de valahogy nem lopta be magát a szívünkbe. Julius Cézár hatalomra jutásának időszakát mutatja be, egészen a bukásig, amivel a második évad fog majd foglalkozni.


free web stats