Plakátba zárva: From Dusk Till Down – The Series

 
Beküldte: tess 2014 January 15, 18:26-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Meglepően ambiciózus vállalkozásnak tűnik a részben Robert Rodriguez alapította új kábeles csatorna az El Rey Network. A decemberben startoló adó a 18-49 év közötti adrenalin függőket célozta meg, így a programing is ennek fényében alakult. A műsoron főleg kultikus klasszisok, akció- és horror filmek foglalnak helyet, valamint a tipikus grindhouse éra legszebb műremekei. Valamint az általuk csak „next generation sports”-nak titulált sport műsorok. Utóbbi alatt a klasszikus értelemben vett Lucha Libre féle pankrációt tessék érteni. Ráadásul ezt Rodriguez olyannyira komolyan gondolta, hogy Mark Burnett-tel közösen egy új ligát is szeretnének indítani valamikor az év második felében.

Azonban még jóval előtte, március 11-én bemutatkozik a csatorna első sajátgyártású sorozata a From Dusk Till Down, ami a ’90-es évekbeli klasszikus sorozatos adaptációja lenne. Természetesen Rodriguez sem maradhatott ki az itteni munkálatokból, rendezőként mindjárt a pilot-ot, a 2. és a 4. részt jegyzi. A tervek szerint a 10 részes sorozat az eredeti film karaktereit vonultatja fel, így szervesen illeszkedik az ottani univerzumba. Azonban mindezt most Clooney, Hayek és Trejo nélkül tessék elképzelni, nem mintha a mostani castinggal nagy bajom lenne. A főbb szerepekben Robert Patrick, Madison Davenport, Brandon Soo Hoo, Eiza Gonzalez, D.J. Cotrona és Zane Holtz feszít majd.

Sok elvárásom nincs a feldolgozással kapcsolatban, elég csak a legutóbbi hasonszőrű csúfos fiaskóra gondolni a Blade – The Series személyében. A hype hullám persze erős, így még bármi kisülhet belőle, de hogy nem lesz hivatkozási alap az már most biztos.


free web stats