Scrubs – 1.02 – My Mentor

 
Beküldte: Kanyecc 2008 June 18, 22:30-kor a(z) Scrubs témába.


Premier: 2001/10/04
Írta: Bill Lawrence
Rendezte: Adam Bernstein

J.D. megszánja egyik betegét, aki a sok dohányzás miatt eléggé rákgyanús. Mindenáron meg akarja győzni páciensét, hogy nem késő leállni, viszont vakvágányra érkezett ebben a kommunikációban, ezért mentorátor kér segítséget. Elliot beárulja Carla-t főorvosuk előtt, amivel a nővéreket maga ellen állítja. Chris és John a békítésükön dolgozik, de egyik fél sem akar engedi…

Megjegyzés: 2001-es szitkom, ami még mindig megállja a helyét hazai viszonylatban. A TV2 hétköznaponként helyezte műsorára, így nem lehet mellette elsiklani. Ha kikapcsolódásra volna szükségetek, akkor irány a tévéképernyők elé, mert ez nem pusztán szitkom, mert itt még a viccek is másképp hangzanak. Na vegyük át, mi szólt emellett a rész mellett.

Elsőként kiemelném Perry megrögzött sorozatfüggőségét. Minden áldott nap Életünk napjait néz. Kinek rémlik a cím? Jóbarátokból Joey? Igen-igen. Ebben a sorozatban szerepet állandó jelleggel. Egyből kiszúrtam a rengetegből. J.D. megszeretné váltani a világot! Tipikusan a kezdő gyakornokokra illik rá ez a felállás. Még nem törődtek bele abba, hogy az élet múlandó, az emberek makacsok és csökönyösek. Mentorának kell erre rávezetnie, ami nem könnyű feladat. Míg meg a nagy győzködés, addig Carla és Elliot között felgyülemlik az óriási feszültség egy ballépés miatt, melynek végkifejletese: Árulás, azaz pontosabban árulkodás!

Szerelmi szálakról se feledkezzük meg! Carla és Chris eljutott a randiig. John és Elliot eddig még nem tart sehol, de majd a folytatásban. A nap pillanata az otthonülős kutyás jelenetek. Annyira kész, hogy még másodszori nézéskor se bírtam magamban tartani a röhögést. A gondnokos jelenetek sem voltak rosszak, de lesz ebből még jobb is. Én érzem.

This entry has a rating of 2

free web stats