Scrubs – 1.03 – My Best Friend’s Mistake

 
Beküldte: Kanyecc 2008 June 18, 23:17-kor a(z) Scrubs témába.


Premier: 2001/10/09
Írta: Eric Weinberg
Rendezte: Adam Bernstein

J.D. Elliot-tal kezd el randizgatni. Már a csókjelenetnél járnának, azonban valami mindig megzavarja az idilli jelenetet, ami által nagy bajba kerül kapcsolatuk. (Egy mondás alapján, ha 48 órán belül nem csattan el a csók, akkor már csak barátok lehetnek.) Viszont más gondjai is adódnak, mivel egyik műtött páciense állapota nem javul. Chris felelőtlenségére gyanakszik, azonban hamar kiderül ki volt a hunyó…

Megjegyzés: Nem vagyok beteg állat, hogy délután fárasszam le magam! Ti se legyetek azok. Tipikus esti rész, már csak a helyzet miatt. Az esti műszakokról, mindig a Vészhelyzet jut az eszembe. Teljesen rendjén van, hiszen elődje valamilyen szintén. A történet kezd kibontakozni, darálásra alkalmas, újra nézésen viszont elgondolkodnék. A sztori tetszett! Nézzük a mélyére!

Szögezzük le: Nem vagyok médium, viszont annyira kézenfekvő J.D. és Elliot kapcsolata. Bombázó, szó se róla. Nem kellett félévadokat, évadokat várnunk a közös együttlétre. A készítők két részt követően elég alapozottnak vélték a helyzetet. Becsalták a 48 órás csókjelenetes szitut, aminek kiváltó oka Perry váratlan felbukkanása volt. 20 percbe nem igazán tűnt fel a 2 napos átmenet. Sőt talán még félnap sem. John feje, azonban Chris által műtött páciens miatt is fájnia kellett, mivel állapota nem javult. Mint utólag kiderül a cukorbeteg volt és hát erre nem figyelt oda medikusunk.

A rész pillanata a fakutya újra feltűnése. Én megveszek, ha nem látjuk még elégszer! :D No meg, Erasure-től az ’A Little Respect’ számot se feledjük ki a sorból, ami megbabonázta az egész kórházat. Jah, igen a zene választásos rész, kicsit a Nip/Tuck-ra emlékeztetett, viszont ekkor még sehol sem volt!

This entry has a rating of 2.5

free web stats