Scrubs – 1.04 – My Old Lady

 
Beküldte: Kanyecc 2008 June 19, 23:23-kor a(z) Scrubs témába.


Premier: 2001/10/16
Írta: Matt Tarses
Rendezte: Marc Buckland

Orvosaink nem könnyű nap elé néznek. Mindhárman kifognak olyan beteget, akiknél valami isteni csoda kellene, hogy meg tudják menteni életüket. J.D. egy 74 éves öregasszonyt veseelégtelenséggel, Turk egy 20 éves sérvtől szenvedő srácot, míg Elloit egy spanyolt férfit bőrbetegséggel. Sorsuk a kezükben, de a sors néha kiszámíthatatlan…

Megjegyzés: Az évad mélypontja eddig! Kell ilyen epizód is, de valahogy nem sikerült összehozni azt az összhatást, amit az eddigiekben sikerült. Talán a mindenes csávó hiánya váltotta ki? Talán a szerelmi szálak nem kapott elég teret? Nem tudom, de kicsit hasonló volt a helyzet a Vészhelyzethez, ahol az újonc doktoroknak meg kellett barátkozniuk első halálesetükkel és belenyugodniuk, hogy ők nem hősök, hanem olyan halandó emberek, akik a halál időpontját késleltetni tudják, de megelőzni nem. Ez a kemény drámai momentum ült rá a részre. Csődöt mond a késői esti időpont? Hát úgy tűnik!

Nem tudom, mit írjak róla. A kemény dráma nem való egy szitkomba, viszont nem egyszerű szitkomról van szó. Itt az abszurd helyzetek kapnak területet. Nem sok sorozatban láthatunk ilyen, így a meglepetés ereje teljesen adott. Én nem tudtam élvezni. Nézzük a folytatást, hátha felvidítja a rossz kedélyeket.

This entry has a rating of 0.5

free web stats