Scrubs – 1.05 – My Two Dads

 
Beküldte: Kanyecc 2008 June 20, 0:00-kor a(z) Scrubs témába.


Premier: 2001/10/23
Írta: Neil Goldman, Garrett Donovan
Rendezte: Craig Zisk

J. D.-nek választania kell: Kinek a „talpnyalója” legyen. Dr. Kelso és Dr. Cox jöhet szó, azonban a döntéshozatalra nem a kórházban, hanem a golfpályán kerül sor, ahol a csábítgatás nem utolsó a játék mellett. Elliot ez alatt azt hiszi, hogy mellei gyógyító hatásúak. Turk és Carla magánélete újabb mérföldkőhöz érkezik…

Megjegyzés: Erről van szó. Az előző lapos sztorit lehet félredobni, megérkezett a felemelkedés. Újra feltűnt vakarcs – vagy mi a neve annak a nyavalyás kutyának. Látjátok, ennyit tesz, ha visszakerül minden a régi menetrendhez. Nem kell egy szitkomba meredek drámai hatás, inkább egyedi humor, amit lehet élvezni még évad évadján.

J.D.-nek választania kell, kinek a kedvence legyen. Most mondjam azt, hogy már az elején tudtam? Nem hiába mutatták oly sokszor együtt Dr. Cox-szal. LoL. Kezdenek combosodni a szálak. Nem tudhattuk eddig, hogy Kelso és közte ekkora vetélkedés folyik. Igaz utóbbi a harcot megnyerte, de a háborút elvesztette, hiszen felfüggesztést kapott az egyik beteg megműtéséért, aki nem rendelkezett megfelelő biztosítással.

A rész legnagyobb pillanata, amikor Elliot mutogatja a mellét, többször. Áhh. Kíváncsi lennék azokra a gyógyító cickokra. Másrészt még, ott van Turk és a bűvös toll, amit anno valamelyik orvos az egyik beteg seggéből szedett ki. Oltári.

This entry has a rating of 3

free web stats