Jönnek a nyárra sorozatok hazánkba.

 
Beküldte: Kanyecc 2008 June 20, 7:14-kor a(z) Magyar hírek témába.

Ma reggel kicsit korábban felriadtam, mint kellett volna. Ilyenkor szoktam meglesni az üzeneteimet, átböngészni a port.hu-t és a külföldi műsorújságokat, hogy milyen újdonságok érkeztek tegnap, mik jönnek ma és mivel kell számolnunk a közel jövőben. Nagy örömünkre hat sorozatról számolhatunk be hazai viszonylatba, amiből három friss hús, azaz új sorozat; kettő újdonsült évados, míg a maga egykéről csak úgy szót említünk.


Kezdenék mindent a TV2-vel, aki hazánkba egy 2007/08-as újoncsorozatot hoz el, a Life is Wild-et. A csatorna július 6-ára, vasárnap 15.30-as időponttól vetíti heti rendszerességgel, ami talán érzékenyen érintheti a Rex felügyelő rajongóit, mert bizony sorozatukat már csak hétköznaponként nézhetik. (De szar nekik.) Nálunk nem sok mindent találtok róla, maximum a májusi Pilot-szemlénket. Sajnos aközött a 36 pilot között van, amikre még nem szakítottunk időt, viszont ami késik az nem múlik csak halasztódik! – Tartja a mondás. A magyar címét se feledjük ki, ami az Afrikai kaland lesz.

Az RTL Klub részéről már több minden érkezik. Június 27-én elstartol a Kidnapped, azaz a Váltságdíj című 2006/07-es újonc sorozat. Róla tess tudna többet beszélni, hiszen részemről még nem volt meg, továbbá levezényelte az egész évadot. A sorozat egyébként gyenge nézettség miatt törlést kapott a 10. epizódjánál, így a befejezést már csak nyáron nézhették meg a rajongók egy kiszúrt fölösen fennmaradt időpontban. Ezen kívül még június 30-án érkezik, szám szerint három, újdonság: A harcosok törvénye (Martial Law), A szökés (Prison Break) és a Született nyomozók (Women’s Murder Club) Nem írtunk el semmit sem. Érkezik A szökés harmadik évadja. A csatorna nem vár szeptemberig, hanem a csonka évadot már nyáron műsorára bocsájtja. Szerintem jól teszik! Továbbá egy újabb 2007/08-as újonccal ismerkedhetnek meg a magyar lakosok. Sajnos már megint egy krimisorozat, de ne csüggedjetek. (Miért nem egy Lipstick Jungle-re vagy egy Cashmere Mafia-ra bólintottak rá?) Ezzel egyébként a hétfő esti filmrészlegtől kell könnyes búcsút vennünk.

Végezetül, de nem utolsó sorban a Viasat 3 is tartogat némi újdonságot. Június 28-án (szombatonként) folytatódik a Las Vegas a harmadik évaddal. Yeah! Nem hagyják abba a vetítését, ami abból jó számukra és számunkra, hogy hamarabb beérhetjük magyar viszonylatba az egyébként már törölt, 5 évadot megélt kaszinós sorozatot, ami az NBC műsorán futott. (Zárójelesen, még pluszban megemlíteném a TV6-ot, ahova elméletileg a közeljövőben megérkezik az OZ – kemény sittes – HBO-s produkció feliratosan.)


free web stats