Lehet nézni az Amazon pilotjait

 
Beküldte: Kanyecc 2014 February 6, 17:42-kor a(z) Hírek,videó témába.

Irány az amazonoriginals.com oldala. (Klikk a linkre!)

Emlékeztek még, hogy annak idején az Amazon berendelt 5+5 pilotot, amelyek sorsát a nézőkre fogja bízni? Az „első” 5 tartozik hozzánk, hiszen a „második” 5-öt a gyerekeknek szánják. Kell az is, hogy az életkort növelni tudják, illetve egyre jobban inspirálják a szülőket a porontyaik által azzal, hogy rendelni/tékázni kell jó kis mesefilmeket és sorozatokat. Az első hullámnak, mármint amikor az Amazon bekapcsolódót a sorozatkészítésbe és elrendelte ugyanezt a „menetrendet” a győztese: a Betas és az Alphas House lett. Utóbbival tegnap találkoztam, ekkor sikerült megnéznem a pilotját, mint ha tudat alatt rákészültem volna a mai napra.

Felsorolásszerűen azért leírom, hogy melyik sorozathoz ki tartozik, illetve milyen történettel rendelkezik, csak hogy ne pazaroljon el senki félórát az életéből, ha netán már az elején át se jön az, amit az írók szerettek volna.

 • The After
  Műfaj: dráma
  Történet: A sztori a közeljövőben játszódik Los Angelesben, amikor is egy furcsa esemény történik a Földön. A kataklizmát a kormány természetesen próbálja titkolni, de egy kis csoport megpróbál utánajárni a miérteknek.
  Szereplők: Adrian Pasdar, Aldis Hodge, Andrew Howard, Arielle Kebbel, Jaina Lee Ortiz, Jamie Kennedy, Louise Monot, Sam Littlefield, Sharon Lawrence..
  Készítők: Chris Carter (CRTR/EP/DIR), Gabe Rotter (PROD).
  Stúdió(k): Amazon Studios · Georgeville Television.
 • Bosch
  Műfaj: dráma
  Történet: Michael Connelly-féle Harry Bosch című könyvsorozata adja az alapokat. Egy Los Angeles-i gyilkossági nyomozó áll a középpontjában.
  Szereplők: Amy Aquino, Amy Price-Francis, Jamie Hector, Titus Welliver.
  Készítők: Eric Overmeyer (CRTR/EP), Henrik Bastin (EP), Jim McKay (DIR – Pilot), Michael Connelly (CRTR/EP/BOOK), Mikkel Bondesen (EP).
  Stúdió(k): Amazon Studios · Fabrik Entertainment.
 • Mozart in the Jungle
  Műfaj: egykamerás szitkom
  Történet: a sztori alapjául Blair Tindall-féle azonos című memoár szolgál. Kapunk mindent, ami szemszájnak ingere: sex, drog, klasszikus zene, illetve kulisszás részleteket.
  Szereplők: Bernadette Peters, Gael García Bernal, Hannah Dunne, Lola Kirke, Malcolm McDowell, Peter Vack, Saffron Burrows.
  Készítők: Alex Timbers (CRTR/EP), Blair Tindall (BOOK), Jason Schwartzman (CRTR/EP), Michael Zakin (PROD), Roman Coppola (CRTR/EP).
  Stúdió(k): Amazon Studios.
 • Transparent
  Műfaj: egykamerás szitkom
  Történet: egy sötét komédia lesz egy Los Angeles-i családról.
  Szereplők: Amy Landecker, Gaby Hoffman, Gaby Hoffmann, Jay Duplass, Jeffrey Tambor, Judith Light.
  Készítők: Jill Soloway (CRTR/EP/DIR – Pilot).
  Stúdió(k): Amazon Studios.
 • The Rebels (aka. The Outlaws)
  Műfaj: egykamerás komédia
  Történet: egy nő áll a középpontjában, akinek miután váratlanul meghal a férje kizárólagos tulajdonosa lesz egy profi focicsapatnak.
  Szereplők: Natalie Zea, Hayes MacArthur, Affion Crockett.
  Készítők: Constance Schwartz (EP), Ice Cube (EP), Jay Chandrasekhar (DIR – Pilot), Jeremy Garelick (CRTR/EP), Jon Weinbach (CRTR/EP), Kevin Iwashina (EP), Matt Alvarez (EP), Michael Strahan (EP), Ross Dinerstein (EP).
  Stúdió(k): Amazon Studios.

Elsőként jöjjön hozzájuk egy közös ajánló, majd a tovább mögött mindegyikhez találtok jeleneteket, ha valakinek netán a fenti link nem működne. Bár én teszteltem. A Mozart in the Jungle működött, szóval meglesz az esti programsorozat.


Bosch
TransparentThe RebelsMozart in the Jungle
The After

free web stats