6. heti magyar nézettség (02.03-02.09)

 
Beküldte: Kanyecc 2014 February 11, 16:26-kor a(z) magyar nézettség témába.

Noha elvesztette a SuperTV2 az egyik nagyágyúját, a TV2 újra szerzett egyet. A Nagy Duett vasárnap este olyan számokat szállított, amire az RTL Klub se igazán volt felkészülve. Nyerte az estét, mondanom se kelljen. A hét legnézettebb műsora lett a teljes lakosság körében, ahol 27,6%-os közönségarányt generált. A 18-49 évesek körében csak a dobogó alsófokára sikerült felkúsznia, ugyanis három Barátok közt és négy Éjjel-nappal Budapest rész beelőzte.

Az m1-en a XXII. Téli Olimpiai játékok megnyitója csak 400 ezer nézőt kötött le. Természetesen a kereskedelmi csatornák kínálata felülmúlta. Nem úgy, mint A Dalt, ami hozta a csatornának a legnézettebb heti címet.

A TOP3 sorozatrangsor nem változott semmit se, csak kb. helyet cseréltek. Az RTL II-es Való Világ vasárnapi kiválasztással 93. helyen zárt a teljes lakosság körében, míg célközönségben az 59. helyen. Mellesleg a Film+-on a Red ugyanezen kategóriában a 76 lett. Egyébként a Film+ szinte minden héten valamelyik filmjével TOP100-ba bekerül. Előző héten a Die Hard 4 (56.), a Kelly Hősei (82.), és az Exférj újratöltve (93.) filmtrióval képviselte magát. (Részletek a tovább mögött.)

/A Fox múlt heti sorozatainak nyitószámáról egyelőre nincsenek infóink, de már ráálltunk a témára. Közönségarányban valószínűleg 1% alatt hoztak, hiszen csak a Telekom kínálatában érhető még csak el./

Teljes lakosság:

18-49 évesek körében:


free web stats