Plakátba zárva: From Dusk Till Down

 
Beküldte: tess 2014 February 28, 14:13-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Már csak napok kérdése és elstartol a Robert Rodriguez nevével is jegyzett kábelcsatornán a From Dusk Till Down sorozatos adaptációja. A főleg latinó közösséget megcélzó El Rey struktúrájáról anno itt írtam. A helyzet lényegében a december 15-ei starttól kezdve változatlan, az igazi megmérettetés a csatorna sajátgyártású sorozatain a From Dusk Till Down-on, valamint a júliusban startoló Matador-on áll vagy bukik.

Az alapot jelen esetben Rodriguez ’96-os kultikus filmje szolgáltatta, amiben a Gecko fivérek újfent felveszik a harcot a sivatag vámpírjaival. A sorozat március 11-én debütál és ahogy számítani lehetett rá, a pilot-ot Rodriguez fogja jegyezni. Mellette több spanyol származású direktor is szerephez jut, így többek közt Eduardo Sanchez, Fede Alvarez vagy Joe Menendez munkájára tessék számítani. Az eredeti saga meghatározó személyisége Quentin Tarantino sajnos kimaradni látszik a szórásból, de a pletykák szerint a rendező zseni egy az eredetiből kimaradt script töredéke a sorozatverzióban biztosan helyet kap majd.

Ugyancsak nagy öröm, hogy a ’90-es évek egyik meghatározó sorozatos arca Don Johnson is csatlakozott a stábhoz ráadásul, mint visszatérő szereplő. Hogy Robert Patrick vagy Madison Davenport jelenlétét már ne is említsem! Amúgy az eddigi előzetesek itt és itt) alapján abszolút lerí a kőkemény badass faktor a sorozatról, amiből a viszonylag ismeretlen Gecko páros, azaz D.J. Corona és Zane Holtz sem lóg ki egy pillanatra sem. Így aztán már tényleg csak azért kell szurkolni, hogy a 10 részes debüt legalább egy Banshee mérvű tesztoszteron széria legyen és ne egy öncélú grindhouse feldolgozás, mint amire sokan számítanak.


free web stats