Emlékeztető: Eszementek

 
Beküldte: Kanyecc 2014 March 7, 21:02-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:25-től a FOX műsorán: The Crazy Ones – 1×01.

A sorozat, amitől szörnyet haltam. Ha jól dereng pilot-kritika se született róla – legalábbis részemről, annyira nehézkes, nyögvenyelős kezdést kaptunk. Nyilván Robin Williams és Sarah Michelle Gellar neve lesz a húzó, mert aki kedveli a két színészt, az biztos be fog nevezni az amúgy szitkomnak besorolt reklámügynökségről szóló produkcióba. Mellesleg 2013/14-es termék, azaz friss, üde, mindössze félévadnyi lemaradással állunk szemben, ami eléggé elhanyagolható. David E. Kelley volt felelős a nyitóepizód elkészüléséért. Az epizód sorrendek változtak a betervezetthez képest, ugyanis a pilotot (1AX00 = nulladik) a második rész, majd az első, a negyedik, az ötödik, a harmadik, a hatodik a hetedik, a nyolcadik, a tízedik, a kilencedik… követte.

A nyitányban meg kell oldaniuk főhőseinknek egy válságot, ahol Robin hozza a szokásos formáját, azaz az életvidámat, közelítsünk meg mindent a jobbik oldaláról félét. A végére persze tudjuk, hogy a biznisz összejön, de aggódtatnak minket, mint ha kellene.

Viszonylag hamar, az 1×04-es részt követően megkapta a 22 epizódra való kiegészítését. Jelenpillanatban 17 epizódja került leadásra a CBS-en. Átlagban 8.92 millión áll, bár ez köszönhető a nagyszerű startjának, amikor is 15.52 milliót, valamint 3.9-es demót produkált. Azóta a lejtőn csúszik  lefelé, legutóbb – március 6-án – már csak 7.06 millión állt, valamint 1.7-es demón. Sorozatminimum, mondanom se kelljen. Lényeg a lényeg, aki a fentebb említett két színészért rajong, az lessen bele, viszont ellenkező esetben sztornózza.


free web stats