2014/15-ös pilotötletek: The CW

 
Beküldte: Kanyecc 2014 March 17, 17:11-kor a(z) Pilottervek: 2014/15 témába.

Március második felébe léptünk. Már vártam ezt az időszakot, hiszen a pilot-castingok egyre jobban a végéhez közelednek. Sok pilotnál már a forgatások zajlanak. Azért is választottam, hogy idén ilyen későn kezdek bele a pilotötletek közlésébe, mert alapozva a tavalyi esztendőkre, a lista frissítése eléggé nyögvenyelősen alakult. Van min változtatni mindig – most éppen ezt teszem, szóval nézzünk egy 90%-os változatot a The CW palettájából.

Tavalyhoz vagy tavalyelőtthöz képest mi változott? Igazából ha azt vesszük alapul, hogy továbbra sincs komédia blokk, akkor semmi. A listát elnézve, már lehet könnyedén tippelgetni, mely ötletek kerülnek fel a 2014/15-ös listára. Az egyik ilyen alapvető a The Flash lesz, ami maximum akkor marad talonban, ha David Nutter-ék elcseszik úgy, ahogy azt illik. Nem hinném. A Supernatural spinoffban valamiért nem hiszek, hasonló esetben a Jane the Virgin-ben sem. Az Identity-t inkább más csatornára tudnám elképzelni, mondjuk az NBC-re, míg az iZombie zöld utas lesz, mint a The Messengers is.

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal:

(CRTL) = író/készítő
(D) = rendező
(CO-EP) = társkészítő
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv/képregény szolgál alapul, ennek írója
[cím]* = lezárult a casting

 • The Flash*
  Történet: Az Arrow spinoffjáról volna szó. Az anyasorozatban már megismerhettük Barry Allen történetét, a készítők azt szeretnék, ha egyedül érvényesülhetnek. Ha mindez összejön, akkor jöhetnek a crossover epizódok. Mellesleg backdoor pilot ötletet dobták a kukába, helyette teljes értékű pilottal vágnak neki a megmérettetésnek, ami szerintem jobb.
  Szereplők: Candice Patton, Carlos Valdes, Danielle Panabaker, Grant Gustin, Jesse L. Martin, John Wesley Shipp (vendégszereplő/visszatérő), Michelle Harrison, Patrick Sabongui (vendégszereplő), Rick Cosnett, Tom Cavanagh.
  Készítők:
  Andrew Kreisberg (CRTR/EP), David Nutter (EP/DIR – Pilot), Geoff Johns (CRTR/EP), Greg Berlanti (CRTR/EP), Melissa Kellner Berman (CO-EP).
  Stúdió(k): Berlanti Productions · DC Comics · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: Vancouver
 • Identity*
  Történet: egy fiatal nő áll a középpontban, aki szervátültetés előtt áll. Szerencséjére egy telhetős családdal áll kapcsolatban, ahol az egyik poronty alkalmas is a megmentésére, ami meg is történik. Ez mind szép és jó, csak a CIA rááll a nőre, és információ kikényszerítésére kényszerítik, ugyanis családunknak köze van egy sötétebb ügyhöz.
  Szereplők: Ahna O’Reilly, Manish Dayal, Matt Barr, Mehcad Brook, Stephen Hagan.
  Készítők:
  Alex Kurtzman (EP), Alon Aranya (EP), Corinne Brinkerhoff (CRTR/EP), Gary Fleder (DIR – Pilot), Heather Kadin (EP), Orna Raiz (CRTR), Rob Golenberg (EP), Roberto Orci (EP).
  Stúdió(k): CBS Television Studios · K.O. Paper Products · Scripted World.
  Forgatási helyszín: Charleston, Dél-Kalifornia.
 • iZombie
  Történet: DC képregény világából merítenek ismételten. Az alapsztori egy orvostanhallgató lányról szól, aki egy zombi valójában. Kórboncként kezd el dolgozni, hogy a napi emberi agyához hozzájusson, ám a csavart mindebben az, hogy valahogy megkapja az adott ember elméjét, aki addig nyaggatja, míg a halálának végére pontot nem tesz – azaz a bűnös el nem nyeri méltó büntetését.
  Szereplők: Alexandra Krosney, David Anders, Malcolm Goodwin, Nora Dunn, Robert Buckley, Rose McIver.
  Készítők:
  Chris Roberson (BOOK), Dan Etheridge (EP), Danielle Stokdyk (EP), Diane Ruggiero (CRTR/EP), Michael Allred (BOOK), Rob Thomas (CRTR/EP).
  Stúdió(k): DC Comics · Rob Thomas Productions · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: Vancouver
 • Jane the Virgin*
  Történet: Az alapok már adottak, hiszen egy venezuelai telenovalla, a Juana la Virgen szolgál alapjául. A sztori középpontjában egy 17 éves lány áll, aki egy véletlen folytán mesterségesen megtermékenyítésre kerül – mindezt fűszerezik némi vallásossággal.
  Szereplők: Andrea Navedo, Brett Dier, Gina Rodriguez, Jaime Camil, Justin Baldoni, Yael Grobglas.
  Készítők:
  Ben Silverman (EP), Brad Silberling (DIR – Pilot), Gary Pearl (EP), Jennie Snyder Urman (CRTR/EP), Jorge Granier (EP), Perla Farias (CRTR – Original Series).
  Stúdió(k): CBS Television Studios · Electus.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • The Messengers*
  Történet: a középpontban pár ember áll, akik meghalnak, miután egy rejtélyes valami becsapódik a Földbe és ezzel egy kisebb lökéshullámot generál. A csavar viszont ott jön, amikor kvázi újjáélednek és feladatul megkapják, hogy a közelgő bajt valahogy akadályozzák meg.
  Szereplők: Diogo Morgado, Joel Courtney, Jon Fletcher, Shantel VanSanten, Sofia Black-D’Elia.
  Készítők:
  Ava Jamshidi (EP), Basil Iwanyk (EP), Eoghan O’Donnell (CRTR/CO-EP), Kent Kubena (EP), Stephen Williams (DIR – Pilot), Ted Humphrey (EP).
  Stúdió(k): CBS Television Studios · Industry Entertainment · Thunder Road Television.
  Forgatási helyszín: Albuquerque, Új-Mexikó
 • Supernatural: Bloodlines* (aka. Supernatural: Tribes)
  Történet: A Supernatural spinoffjáról van szó, amelynek történetről igazából sokat nem lehet tudni. A 9×20-as epizódban fog egy backdoor pilotként bemutatkozni.
  Szereplők: Bryce Johnson, Danielle Savre, Lucien Laviscount, Melissa Roxburgh, Nathaniel Buzolic, Sean Faris, Stephen Martines.
  Készítők:
  Andrew Dabb (CRTR/EP), Jeremy Carver (EP), Robert Singer (EP/DIR – Pilot).
  Stúdió(k): Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: Vancouver, Chicago

free web stats