A Hangmérnökök szerint 2014-ben

 
Beküldte: Kanyecc 2014 March 19, 16:11-kor a(z) díjátadók témába.

Március végére már szinte mindegyik szakszervezet kiosztotta a saját díjait, így csak annyi feladatom maradt, hogy ahol elmaradt a nyertesek listájának közlése, ott a hiányt pótoljam. Ilyen a Hangmérnökök, azaz a Cinema Audio Society névre keresztelt céhe. Mondanom se kelljen, de egy olyan szervezetről beszélünk, melynek díjazását nehéz bejósolni, azaz átlagembernek maximum a tetszési index szolgál megfelelő alapul – bár azzal simán kihozta a tovább mögötti végeredmény. Speciel kb. ugyanezt vártam.

Van az úgy, hogy a papírforma érvényesül. A jubileumi díjátadón ez történt. 50. alkalommal osztották ki, történt trónfosztás több kategóriában, melyeket az előző évekhez készített gyűjtőlinken tudjátok visszakövetni.

(Zárásként annyit még, hogy a hangmérnökök munkájára figyelek oda legkevésbé a sorozatoknál. Oké, ha kimondottan misztikus vagy horrorszerű műfajból választok, akkor alapból rááll az emberi fül, de nem hinném, hogy egy átlagos néző a Modern Family-nél arra fülelne, hogy akkor most jól sikerült-e egy hangosítás vagy mitudomén. Lehet bennem van a hiba, ezt csak úgy le szerettem volna írni.) – A győztesek kiléte a kép alatt, a tovább mögött!

LEGJOBB TÉVÉFILM/MINISOROZAT:

 • Behind the Candelabra
  Jelöltek: Dennis Towns (production mixer), Larry Blake (re-recording mixer), Thomas Vicari (scoring mixer), Scott Curtis (foley mixer).

LEGJOBB DRÁMA:

 • Game of Thrones – 3×09 – “The Rains of Castamere
  Jelöltek: Ronan Hill (production mixer), Onnalee Blank (re-recording mixer), Mathew Waters (re-recording mixer), Brett Voss (foley mixer).

LEGJOBB KOMÉDIA:

 • Modern Family – 4×24 – “Goodnight Gracie
  Jelöltek: Stephen Tibbo (production mixer), Dean Okrand (re-recording mixer), Brian Harman (re-recording mixer)

LEGJOBB NEM-FIKCIÓS/VARIETY/KÜLÖNKIADÁS/ZENÉS MŰSOR:

 • History of the EaglesPart One
  Jelöltek: Tom Fleischman (re-recording mixer), Elliot Scheiner (re-recording mixer).

free web stats