Rólunk

Fejléc

Kövess bennünket…

Kezdetek…

Az oldal már régóta dédelgetett álmom, de idő és egyéb elfoglaltságok hiányában csak blog verzióban létezik még egy darabig. Ez persze nem zárja ki egy honlap létrejöttét, de ez szigorúan a jövő titka. Mellesleg a blogot barátommal Fercsával szerkesztem. Vele leginkább az ftp guruk találkoznak, valamint még Narancsvidék felirat fordításairól híres. Ha minden igaz akkor a csapat tagja botond007 is, aki hazánk legnagyobb O.C. oldalának a szerkesztője. Reméljük minél több írásával megtiszteli majd a blogot. Az állandó szerkesztő pedig én, vagyis tess lennék. Már régóta nyomom a sorozatokat és számos honlap verzióm is volt a neten. Jelenleg botond007 társaságában a hazai O.C. oldalt szerkesztgetem, amennyire időm engedi. Nos ez lenne a TvGuide csapata, remélem nem fogtok csalódni bennünk. Célunk a fikázás mentes hírközlés, sok sok ajánlóval. Mellesleg az útbaigazítás a sorozatok terén is fontos a számunkra, így elég sok spoilerbe futhatsz az oldalon. Igen spoilerbe, ugyanis vannak emberek akik érdeklődnek a jövő és a múlt iránt is!

by tess

Mostanság…

Nem akartam kitörölni tess beköszönőjét, ami immáron két és fél évig koptatta a Rólunk topikot. Ideje, hogy kicsit felelevenítsük a dolgokat, mint ahogy azt a születésnapok alkalmával tesszük minden esztendőben.

Tess akkoriban a freeblogon kezdte – TVGudie-os – pályafutását. (Mai napig fellelhető kicsiny blogja.) Én nyár elején csatlakoztam a team-hez, mert szintén meguntam, hogy állandóan csak egy sorozatról írhatom meg a véleményem. (Valljuk be, 20 kedvenc sorozat fan-siteját vinni – rendesen – azért eléggé durca lett volna.) Kezdetekben volt egy Lost-os és egy Invasion-ös rajongói oldalam. (Mindkettő sajáterőből lett felhúzva, úgy tessék fikázni.) Azonban, amikor becsatlakoztam, az élet ezeken megállt, hiszen minden erőmet a Guru felépítésére szántam. Sokan nem tudják, de tess epizód-kritikáit jómagam honosítottam az új tárhelyen, mivel annak idején http-s oldalon futott. (Sajnos az oldal már nem él!)

Tehát társultam. Áthoztam minden irományomat és bevetettem minden tudásomat. Jó félév kellett a nézettségi lista elsajátításához, mert egyszerűen nem vágtam semmit. A sok új sorozatnév meg mindezt tetőzte. Teljes volt a káosz, de szerencsére akkoriban aktívabb voltak a kollégák, mint manapság. Jöttek a születésnapok:

1. születésnap: tess-, Kanyecc beszámolója.
2. születésnap: tess-, Kanyecc beszámolója.
+ a ráadás: 1 éves a munkahelyünk.

Az idő múlásával egyre többen néztek felénk, amit külön köszönünk. Most itt le is zárnám visszamerengőnket, mivel eme 5 posztban ott a történelmünk, ami lassan a 6.000. posztot verdesi.

by Kanyecc (2008-10-31)

Elérhetőségeink:

(Természetesen írhattok nekünk bármilyen témában e-mail. Csak eléggé extrém esetekben nem szoktunk válaszolni. Értsd: Kulisszatitkokat akartok megtudni, sorozatot szeretnétek tőlünk venni, stb. Ha írsz nekünk, akkor egy valamit tarts szem előtt. Harapunk a neveink helytelen írásért. Tehát „Kanyecc”, nagy ’K’ és dupla ’cc’ a végén; „tess”, minden csupa kisbetű és „FERCSA”, minden csupa nagybetű.)

Ha biztosra akarsz menni, akkor:

Kanyecckanyecc[kukac]sorozatguru[pont]info

Főszerkesztőink:

tess tess[kukac]sorozatguru[pont]info
FERCSA fercsa[kukac]sorozatguru[pont]info
Botond007botond007[kukac]gmail[pont]com


free web stats