Vendég bloggereknek

vendegblogger

Miről van szó?

Valljuk be, 24 óra eléggé kevés ahhoz, hogy mindent megírjunk, amit szeretnénk. Nem egyszer előfordult már, hogy egyik napról a másikra csúsztattam át egy-egy hír, kritikát, stb.-t. Ezt még tovább tetőzi, ha tess éppen elfoglalt, mert napi 10 cikk eléggé le tudja fárasztani az ember agyát, főleg, ha minőségit akar írni. No, de nem panaszkodni akarok, hanem csak a segítségeteket kérni.

Hogyan segíthettek?

Ha úgy érzed, hogy kedvenc sorozatoddal nem foglalkozunk eleget, akkor bátran ragadj billentyűt és írj egy szaftos kritikát. Valami kritérium? Van, persze hogy van, hiszen ha már egyszer elszánod magad, akkor mindenképpen legyen benne minden gondolatod, amire csak egy elvetemült Gurus tud csak gondolni és/vagy következtetni. Senki se siette, tehát időd mind a tenger.

Kritikák persze nem csak visszatérő, már törölt sorozatokról várunk, hanem bármi másról, ami a sorozatok világához kapcsolódik. Legyen szó a legújabb újoncról – pl.: a Melrose Place 2.0-áról – vagy egy David Letterman talkshow-ról. Zöld utat kaptok.

Hova küldjem?

Ha kész a kritika, nincs más dolgot, mint címezni a kanyecc[at]sorozatguru.info-s mail címre.

Előre is köszönjük a segítségeteket!


free web stats